09:17


22:23

- hos mor och far

ligger i soffan och ser på film, har ätit massor av god mat och pratat hela kvällen. nu känner jag mig nere och trött.. blir alltid såhär när jag blir ifrån mitt hjärta för länge. förstår inte att jag kan påverkas så mycket av det som jag gör. trots att det bara är 3 dagar så känns det hemskt.. vill ha en ändring och det är illa kvickt!

nej nu ska vi inte gnälla får förhoppningsvis träffa honom på måndag, min fina. imorgon blir det vilket fall som helst svamp plockning med mor min och på em kör vi på spinning.


09:55

- ägg röra och bacon.

precis fått i mig en riktigt brak frukost så nu är jag mätt och belåten. har tränings värk i armarna sen igår men det stoppar inte mig. ska till gymet lite senare sen kommer pappa och hämtar mig när han slutat jobbet. ska hem och äta god mat och fira älskade pappsi som fyller på tisdag.

jag själv vart erbjuden att jobba x idag men tackade nej för trodde vi skulle fira pappa men det vad inte förens på kvällen.. eftersom han jobbar så hade jag kunnat åkt med honom så där slängde jag pengarna i sjön. men ja missförstånd uppstår ibland..


- full rulle.

full fart hela dagen upp och hoppa kl 7 sen vidare till skärblacka hämta häst och transport för att sen ta mig vidare till vånga skogarna. hade ultraljuds koll på emmaslemmas häst som nu var dräktig så nu håller vi tummarna på att det håller sig kvar i magen!! på vägen tillbaka för att lämna häst och transport börjar bromsarna låta på emmaslemmas bil och jag drabbas lite av panik ut och kolla och känna men verkade inte vara någon fara så puttrade hem i ca 30 km/h.. mindre roligt om man säger så, till stallet kom vi hela och rena. efter många timmar i det första stallet efter dröje tid och massa annat tog jag mig hem till slemm bytte bil sen tog vi oss ut till nästa stall och nästa häst. var hemma vid 4 och då vart det att sätta igång med städning, tog även en paus från städandet och tog mig till gymet, blev ett kort arm pass. väl hemma igen fortsätta med det jag inte avslutade. nu sitter jag i soffan ny duschad och lägenheten blänker.

skulle egentligen åkt till mor och far men eftersom att vissa saker tog längre tid än förväntat så får jag ta mig ut imorgon istället. för idag blir det inte mer än soff läge är klippt slut i kroppen. kanske tar mig ner till ica för att handla mig något mumsigt till iron man som är ikväll.

på tal om något annat så blir jag så häst och ridsugen när jag är med såhär i stallet. varenda lite minut i stallet är värdefull saknar mina fina thrills, älskade häst att det var tvungen att bli som det blev.


22:35

- hardcore spinning.

vart en lagom omställning när man kom till gymet satte sig på tränings cykeln och hörde hur upp lägget för passet var. vart mer död än levande bara av att höra vad vi skulle göra. vanligt vis brukar vi köra "vanlig" spinning och det är sjukt jobbigt men det finns inte ord för vad det här idag va. för det första var det hårdare och för det andra så brukar spinning passen vara 45 min men idag var det 55 min. jag skulle ljuga om jag inte erkände att jag i slutet försökte dra av mycket motstånd men då kom tränaren fram skruva på igen och skrek "kämpa". adrenalinet bara pumpade i kroppen visste varken om jag skulle skratta eller gråta. vilket fall som klarade jag av passet och jag var så jävla nöjd efteråt. trots att jag spydde direkt efter så kändes det som att jag skulle kunna köra ett pass till!! spinning är min grej helt klart.

nu kan jag lägga mig med ett leende på läpparna. imorgon kör vi crx träning, tränar bål alltså mage och rygg.
kämpa kämpa.


08:40

- sovmorgon

ligger fortfarande kvar i sängen och kommer inte röra mig härifrån på flera timmar. vart överlycklig när jag kollade på tv.nu och såg att "hem till gården" börjar om sina avsnitt igen!! något jag såg varje vardag när jag var arbetslös. vart nästan förkrossad när avsnitten var slut men nu äntligen har dom börjat om igen!!


18:23


22:51

- ska min dröm bli verklighet.


19:37

- kesella hallon

sitter framför tvn och tittar på halv åtta hos mig och smaskar lite på min kesella hallon. på spinningen tog jag nästan i så att jag sprack men satan så roligt det är! påt igen på torsdag.


06:35

- i väntan på vakten.

står utanför jobbet och väntar på att vakten ska komma och öppna grindarna så jag kan börjar jobba. är inte så trött som jag trodde jag skulle va trots att jag vaknade varje timme inatt så känner jag mig pigg. det är väl tur det ska på spinning kl 17:15 och behöver alla energi till de.


19:24

- få timmars sömn.

vart för några timmars sömn inatt så känns som att jag skulle kunna sova i en hel vecka. väntar på att sol sidan ska börjar, är även en bra film vid 21:00 som jag ska försöka hålla mig vaken till.


08:38

- söder tull

sitter på busshållsplatsen och väntar på att bussen ska komma. jobbar till 16 och då blir det att ta sig hem snabbare än blixten och tvätta. ikväll blir det marknads mys och kolla på fyrverkerierna med min fina.


00:10

- sov dags?

kanske dags att stänga av tvn och sova? skulle nog gjort det för 1 timme eller 2 sen men det är svårt när man är mys sugen och väntar på att karln ska komma hem. men nu har jag fått massor av mys och är mer än nöjd. imorgon är det jobb, jobbar fram till onsdag sen tar vi lite ledigt igen!


10:35

- älskade säng

igår kl 21:00 åkte jag hem till min egna lägenhet. åkte med våran granne helen hem igår och det var en nära döden upplevelse när gasen fastnade på full gas på motorvägen. efter svängt in bredvid stängt av bilen som luktade bränt får vi svar från hennes respektive i telefonen att om man gasar för hårt kan den fastna ibland, tack för den förvarningen liksom!! men efter ett litet tag tog vi oss därifrån och vi båda överlevde färden.

det var så skönt att lägga sig i sin egen säng igår kväll, älskade säng. det är den bästa sängen jag någonsin haft.


07:01

- nostalgi

mamma och pappa har åkt till jobbet och jag kunde inte låta bli att ta mina kuddar och mitt täcke in i deras sov rum. ligger här och har världens nostalgi, ibland önskar man att man kunde vrida tillbaka tiden när man var liten. tänker tillbaka på när hela familjen sov i mammas och pappas säng tillsammans, hur vi tjafsade vem som skulle få kli först och vem som skulle ligga på mammas eller pappas sida. go tider är allt vad det var! nu ska jag stänga ögonlocken och fortsätta drömma.


23:15

- hos mor och far

ligger nu i en liten rese säng som är så satans skön och ska snart sova. har myst med familjen, ätit god varm smörgås tårta och busat med vovven. älskar att komma hem såhär någon gång i bland, känna lukt av "hemma" och bara känslan av att vara bland älskade pappa, mamma och syster. visst att jag jobbar tillsammans med min pappa och vi träffas på luncherna osv med det är inte alls som att vara hemma med honom. på jobbet är han bara där men bara utanför jobb dörrarna är han världens bästa pappa igen.

imorgon blir det chill fram tills kl 18:00 då blir det box kick på gymet med systeryster!!


19:41

- hell yeah

fyfan vad roligt det var med spinning, helt slut nu men vilket tempo och så roligt. verkligen något jag kommer att fortsätta med utan tvekan. imorgon blir det ingen träning mer än någon promenad, jag vill inte trötta ut mig så det blir tråkigt. vill kunna hålla igång det här mer än 2-4 veckor som det varit innan.


15:35

- spinning time

slappar lite innan det är dags för nästa tränings pass, spinning 45 min. känner mig som en spagehetti efter easy linen imorse men satan vad kul det var. har redan träningsvärk så vill inte vet hur det kommer kännas imorgon.


11:32

- jag mår bra.

jag mår så jävla bra och har gjort det sen i fredags. nu är det inte så att jag brukar gå runt och vara deprimerad men sen i fredags har jag känt mig extremt lycklig och som att jag många gånger har svävat på moln. jag kan gå runt och le för mig själv och känna hur det pirrar i kropp och knopp när jag tänker på min fina pojkvän. allt det här ger mig sån energi och vilja att nu är jag på g!! jag hoppas att jag får ha kvar den här känslan länge.



09:55

- yes it is


13:40

- första och sista gången.

var på vatten gympa kl 11 i förmiddags och det var första och sista gången. det kan ha varit det tråkigaste jag någonsin varit på och 45 min kändes som en halv dag. det ända skrattet jag och min syster fick var när min tutte ploppade upp ur bikinin.. bara att inse att vatten gympa är inget för mig. men imorgon tar vi nya tag och då testar vi på först easy line kl 10:00 och sen 17:30 är det spinning, nu är jag på g!!


16:30

- helt underbar helg.


00:50

- lev som att det inte finns någon morgon dag.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3526415/images/2012/pic_50269e11e087c34fae0001e0.jpg" class="image">


13:16

- älskade mensvärk.

ligger i sängen och avlider en gnutta, förbannade mensvärk. har så ont att jag för tillfället mår illa. har tagit alvedon och ska försöka vila/sova och hoppas på att vakna smärtfri.


11:25

- det viktiga är att aldrig ge upp!


18:10

- 7 DAGAR LEDIGT!!

väntar på bussen och har precis slutat jobbet. ska hem och göra en stor städning av lägenheten. tillbringade min kväll med mitt hjärta igår så blev inget städande då. ska fixa och dona så den blir ren och fin, skönt nu när man har ledigt. blir att sätta på stereon på högsta volym, jag hatar verkligen att städa så de lär behövas!


07:38

- bara 8 timmars arbete!!

börja kl 9-18 och sen är det ledigt i 7 dagar!!! wiihuuu. ska tillbringa min helg med min finaste och på måndag när hjärtat börjar jobba lär jag väl vara uttråkad igen vilja börja jobba jag också. men det får vi helt enkelt ta då.

här har en bild som bevisar hur uttråkad jag var på jobbet i igår.


23:36

- V70 nästa.


nu är jag trött på att vara bil lös.. ska ta massa extra tid och massa illamående för att behöva åka buss. säger inte att jag ska ha den varje dag till jobbet eftersom jag har cykel avstånd men någon gång ibland. det finns så många andra fördelar med att ha en bil. V70 kanske inte är den billigaste bilen att varken köpa eller köra men jag känner att det är värt. skulle gärna vilja åka runt med lite stil och inte behövas skämmas. har ju lite tur på min sida att jag har en sån händig karl när det gäller bilar och kan göra det värsta rucklet till en snygg bil. så med lite tur har jag även honom till hjälp för att få den fin fin.


08:40

- piss och pannkaka. mår som en kratta rättare sagt och är så omotiverad man bara kan bli. det ända bra är att hjärtat kom hem igår vart många pussar och en " jag är hemma" present. var ett skal där det stod "sexy" på, ibland är han för go. jobb 10-19:15 kroppen står emot och är inte alls samarbetsvillig. när jag kommer hem måste jag städa och ta hand om berget med disk oavsett om jag vill eller inte! ska även hinna till min älskade mor som ligger inlagd på sjukhuset, alla min kärlek till henne. önskar jag kunde vara hos henne hela tiden.


08:28

- söder tull. väntar på min buss som ska ta mig till jobbet. skulle egentligen jobbat 06:45-16:15 men jag byte tiden med elin, så nu jobbar jag 9-18. ikväll blir det zumba med systeryster ska bli kul och testa. bara 2 dagar kvar sen har jag 7 dagars ledigt!! efter det jobbar jag bara 4 dagar i sträck och har sen 16 dagars ledigt. vad man ska ta sig till under dom 16 dagarna är än så länge inget bestämt men önska kan man alltid göra.


20:56


- söndags mys. satt på mig mys kläder och krupit ner i soffan med min fina fina filt. väntar på att sol sidan ska börja. imorgon är det jobb 06:45-15:45 bara 5 dagar kvar sen har jag lite ledigt!!


07:55

- bit dig själv i läppen.


08:55

- tomt. idag åker min man till öland 4 dagar med sin pappa och lillebror. kommer bli tomt utan mitt hjärta hemma, tur att jag fick många pussar igår. även glad att jag jobbar dom här dagarna så dom förhoppningsvis flyger iväg tills han är hemma på onsdag igen!


08:41

- börjar om. på måndag börjar jag om på ny kula en gång för alla. trött på att behöva vara trött, orkeslös och på dåligt humör pga hur jag ser ut och mår. mesta dels tänker jag på hur jag mår, det är en stor skillnad på mitt mående och hur jag är när jag äter hälsosamt eller inte. förr var det mer att jag måste gå ner för att bli snygg bla bla bla.. nu är det mer att jag mår inte bra såhär, det är inte värt att vara trött och orkeslös speciellt inte som 20 åring. att man går ner i vikt och får en bättre kropp är bara ett stort +. jag måste helt enkelt börja tro på mig själv, bevisa för mig själv att jag klarar det. det är som med allting, allt är mycket jobbigare i början. tänker heller inte hålla på och svälta min kropp med massor av naturdieter så man istället blir psyk hungrig och förstör allting iallafall. nu ska jag minska portionerna, inte äta kolhydrater eller något godis. äta regelbundet och träna regelbundet för det är vad kroppen tycker om och det är en livsstil inget hokuspokus. jag tror att jag kommer att klara det, förr var jag så delad och osäker på allting. nu är jag starkare och har även en underbar pojkvän, vänner och familj som jag hoppas kommer hjälpa mig och stötta mig.


15:43

- omotiverad. trots att jag mår bra, känner mig glad och är lycklig så är jag omotiverad idag. kan kanske bero på att min karl väckte mig kl 01:30 inatt och vill mysa och prata lite.. var inte på det bästa humöret dom första 10 min han försökte väcka mig men efter lite om och men mjukande jag. som plåster på såren fick han allt gå upp imorse och köra mig till jobbet, snäll som han är. har precis ätit lite lunch efter som jag slutar 19:15 idag. åt matmuffins som jag bakade i förr går och dom var så goda! när dom här har tagit slut så blir nästa satsa med andra spännande ingredienser.


08:08

- så jävla sjukt nöjd. tog inte mer än 5 minuter och göra, nu sitter den där den sitter, liten och stilren.


13:32

- SMACK. om 2 timmar sitter den där den ska sitta, i all framtid. smack.


RSS 2.0