20:37

så sjukt jävla trött.. ska jag vara helt ärlig tänker jag släcka ner i lägenheten och lägga mig i sängen och slå på en film (kommer antagligen somna innan filmen börjat). vet inte vad min trötthet kommer ifrån men jag har mina aningar vad dom kommer ifrån om man får säga så, men nu ska jag släcka ner och bädda ner mig i den oerhört sköna sängen, det är en dag imorgon också och den består av jobb. tur att far min jobbar samtidigt som mig så man kan sno lite skus av honom. imorgon kanske det även blir ett tränings pass med min fina karl, återstår att se. natti natti på er alla där ute

22:01

ligger i sängen och har gosat ner mig under täcket och första filmen av änglagård hade jag tänkt att somna till. var även och kolla på det nya gymet och tecknade även ett halvårs kort så imorgon blir första gym passet med min karl. ska bli roligt att ha något gemensamt att göra, hoppas att träningen väcker stort intresse i honom och att det blir en livsstil för oss båda, blir så mycket lättare att stötta varandra i svackorna som man kan komma i.

imorgon blir det jobb skulle egentligen varit ledig men att jobba extra dör man inte av. ska även förbi den nya fitness butiken på stan som har öppnat, prata lite om kost osv.. så mycket lättare att prata med en kunnig person om hur jag är och osv än att sitta och läsa på internet. tror att jag får ut mer av det så det ska bli roligt och intressant. ska man gå in för något ska man göra det till 110%, en gång för alla.

15:47

idag har jag traskat runt på stan med lillasyster som jag nu hädan efter kommer kalla ''köpstoppet'', både på gott och ont så är det väl bra men för mesta dels så håller jag inte alls med henne. hittade dock inte så mycket vardags kläder utan det var tränings kläder och vad är inte bättre för motivationen än nya tränings kläder?? mina träningsbyxor som jag gått och dreglat efter i x antal månader men plånboken har inte riktigt tillåtit den har nu sänkt till halva priset.. dog en smula när jag såg det att det fanns 1 par kvar och det var min storlek, för mig var det ett tecken att jag skulle köpa dom men min syster höll tyvärr inte med mig. får springa förbi stadium på ingelsta och kolla om dom finns där för då slår jag till, punkt slut. hittade även en super duper snygg väst som man kan till träningen men får hoppas på att lönen är grymt bra nästa månad så jag kan unna mig den också. dom senaste 3 månaderna har inte lönerna varit något att skryta om..
 
jag är iallafall klippt slut efter promenaden på stan, alldeles för lite sömn inatt så restan av dagen ska jag slappa framför en film, eventuellt somna till för att sen vakna igen.

17:03

hela helgen har spenderats hemma hos föräldrarna och självfallet även julafton. igår var det en super mysig dag med hela tjocka släkten och det är konstigt hur annorlunda man uppskattar julen nu när man är äldre. är fortfarande som ett litet barn inom mig och känslorna bara bubblar såhär på julen, jag hoppas att jag som 60 åring kommer ha samma julkänsla som jag haft dom åren som jag kan minnas julafton. 
 
men snart är det även nyårs afton och där är inte känslan rikigt densamma.. var super taggad ett tag men nu har det avtagit lite och jag längtar faktiskt till det nya året. 2013 kommer bli det bästa året någonsin, det är iallafall vad jag kommer att göra det till om det så behövs stora förändringar så är jag beredd att fixa i ordning det för som sagt nästa år ska bli mitt bästa år och så ska mian år fortsätta. jag längtar efter det nya året, med dom nya löftena och mitt nya jag. mina nyårs löften skriver jag ut när dom är klar, vem vill se något halv klart? nu ska jag fortsätta se klart filmen rio på tv och tänka på mina nyårs löften som kommer bli suveränt.

12:38

prioritera eller prioriteras

11:08

du är min trygghet, min finaste skatt
 
 

8:36

snälla rara låt allt gå bra idag och att jag får bra besked. låt allt skit runt omkring släppa och bli bra. jag även hoppas och ber om att du fixar det här, att du förstår vad det är jag menar. allting har gått i fel spår men nu vill jag upp på rätt spår igen tillsammans med dig. bära eller brista det är lite så livet känns just nu men det är bara att blicka framåt och "fortsätt simma".

jag hoppas på glada besked i slutet av dagen och att en sten kommer bort från mina axlar, jag behöver det.

19:33

jag har aldrig begärt att livet ska vara en dans på rosor men bättre än såhär ska det väl ändå vara. jag vill ha tillbaka emelie, jag har tappat bort henne på vägen hit.

19:30

det känns som att jag håller på att bli sjuker vilket inte får komma på fråga, jag har inte tid med att vara sjuk. helgen kommer bestå av jobb och i veckan är det tilbaka till praktiken måndag-tisdag och resterande dagar ska jag vara i skolan och kan inte missa 1 enda minut!!!! känner mig hängig och febrig men får väl hoppas på att det beror på att jag är trött och kall. om jag kunde skulle jag slänga mig i sängen och sova men måste hålla mig vaken lite till så jag slipper vakna mitt i natten som jag är van vid nu. bara för att klaga lite till så kan jag säga att rygg och nacke känns som dagen efter krocken idag, var tvungen att gråta en skvätt förut när jag öppnade portarna på burken när vi skulle lossa för att det gjorde så ont.. bet mig själv i läppen torkade bort tårarna och satte mig i lastbilen med ett leende igen.. kan inte riskera min utbildning genom gnäll, jag måste klara det här och då måste jag ge 110%, vila och läka får jag göra någon annan dag.
 
på tal om andra tråkigheter så är min karl inte hemma, tomt och ensamt kommer det bli hela helgen.. känns inte alls roligt hade, mer än gärna legat i hans björn famn nu men så blev det icke. tur att han kommer hem på söndag igen, min fina.

19:19

15 timmars arbete igår, 11 timmar idag. jag lever livet som "lastbilschaufför". kallt, svettigt, tungt, skitigt och ännu lite tyngre men jag klagar inte vill man något så vill man men trots det så tycker jag det är så förbaskat roligt och jag längtar mer och mer tills man själv sitter där!! hoppas hoppas på att jag kommer in på skolan, annars dör jag en smula. nej nu ska jag släcka ner och sova, börja kl 3 på natten gör att man blir lite trötter.


tränings schema v. 49

såhär kommer veckans träning att se ut, inte det roligaste tränings schemat men man får göra det bästa av situationen helt enkelt. tror det kommer bli kanon och räcka gått och väl för mig som har haft uppehåll 1 v.

vecka 49

måndag- crosstrainern

tisdag- vila

onsdag- springa 16 min

torsdag- vila

fredag- springa 16 min

lördag- vila

söndag- springa 16 min


19:17

- planerad dag blev till oplanerad
 
fråga mig inte vad jag gör uppe, jag borde sovit för flera timmar sedan men ibland blir det så när en planerad dag blir till en oplanerad dag. idag fick jag reda på min praktik plats och jag ska vara på pierra nilssons åkeri och åka med chaffisen lasse som verkar vara en skit skön snubbe. det ända lilla negativa är väl att jag börjar 03:15 inatt, det blir lite rubbat att vända på dygnet när man är van att sova på nätterna men det ska inte vara några problem, det som inte går får man helt enkelt läsa. får väl tacka min snälla morfar som lånar ut sin bil så jag slipper cykla i den här kylan och med all snö, går tyvärr inga bussar såhär på nätterna så då är det tur att morfar finns och ställer upp. får väl se imorgon om det är dom här tiderna som ska vara eller om det är några andra. men nu måste jag sluta skriva här och slänga mig i sängen och försöka sova, inte många timmar kvar tills man ska upp!
 
fortsätt simma, fortsätt simma.

06:50

- bortskämd

kan säga att man har varit lite bortskämd när det gäller att sova.. mer död än levande just nu. men nu kör vi så det ryker, hej skolan!


22:26

- sov dags
 
måste slänga mig i en dusch och sen vidare till sängen. imorgon blir det att gå upp tidigt för att vara mig som brukar gå upp vid 12 tiden, haha. är ju första skol dagen imorgon på YA lastbildutbildnings testmodul, bara hoppas att det går bra. vet ju inte själv så mycket vad det är som kommer hända så får återkomma om mer smaskiga detaljer imorgon. men nu ska jag hoppa in i duschen så jag slipper va en bitterfitta imorgon pga av för lite sömn, haha.

11:17

- advents mys

medans andra går upp och gör advents mys frukost ligger vi och grisar oss i sängen. idag ska jag hem till skärblacka skogarna och ha jul bak med familjen, super mysigt.

imorgon börjar skolan och rutiner igen, ska bli så skönt. senaste veckan har bara varit slappt från topp till tå, sovit fram till 11-12 på dagarna så att gå upp och vara i skolan kl 8 imorgon kan vara en kamp.. får även se hur rygg och nacke kommer må, hej värk tabletter!


RSS 2.0