09:09

du är det finaste som finns, det dyrbaraste jag har. jag älskar dig!
 
 

19:35

slänga sig i sängen och ta en tupplur innan kvällens bravader, vad nu de blir? fullt ös medvetslös på nya jobbet idag, första dagen och allt rullade på fint. väl hemma började karln och jag laga mat, lövbit och potatisgratäng!!! micke är verkligen grym på att tillaga kött så hädan efter ska jag tvinga han att laga mat till oss. fet mätt och dan slänger jag mig i sängen och vilar upp mig, slut som artist.

22:18

dagen på jobbet bestod av massa skratt och fnitter åt löjliga saker men ibland behövs det också, underbara arbetskamrater. efter jobbet blev de lite städning och sen kom moster och mamma på lite knäcke och mys fika. när dom väl åkte hem kom min karl hem pussa lite på mig och sen åkte vi till gymmet sprang och körde lite armar, kändes riktigt bra. nu ligger jag ny duschad och fin i sängen och kommer somna vilken sekund som helst, glad över att pappa jobbar imorgon så slipper jag gå upp jätte tidigt, älskade öppningar..

06:12

det här med att gå upp tidigt är inte riktigt min grej efter att i så många år varit morgon människa men tydligen inte längre.. bara 2 dagar kvar med tidiga mornar sen ska jag sova så in i helvete!! jag hoppas att dagen flyger iväg, messi bus kommer hem på nattbesök, mamma och moster kommer på fika och på kvällen ska jag mysa med min finaste micke.

dags att hoppa på bussen som tar mig till jobbet. älskar att trängas med massa människor på en buss.. eller inte

10:30

från att ha ett jobb gick plötsligt till att få ett till. fredag den här veckan och tisdag nästa vecka är det intro på hemtjänsten och efter det sa hon bokstavligt att det kommer "ösa" in tider. jag är uppskriven på både dag och natt listan så det känns riktigt bra, nu ska vi bara få tiden att räcka till men det tror jag nog. det blir vad man gör det till och jag ska göra de till de bästa både yrkesmässigt och privat hur tufft det än blir. det finns inget som är starkare än viljan och jag vill få allt att fungera!

nej om man ska gå och byta om och göra sig iordning för ett jobb pass på k-rauta, 11-19:15 står på schemat idag.

21:57

var inte så farligt att gå upp imorse trots få timmars sömn. slutade kl 4 och på bjöd karln på mat och efter de bar det av till mirum för att titta efter ett par nya tränings byxor men det visade sig vara svårare än vad jag trodde. jag får tassa förbi på stadium också nu var vi bara på intersport.

nu på kvällen har jag även varit duktig och tränat, sprang mina 15 min och nu är vi på g!! men slut skrivet här ska se lite film imorgon ska jag till hemtjänsten, skriva kontrakt och få dagar inför intro dagarna sen är det bara tuta och köra! sov gott alla där ute för det kommer jag göra.

20:35

jag vill så gärna ha!! om jag ändå vore miljonär.
 

19:29

känner mig mindre taggad till att gå upp runt 05:00 imorgon. jag lär vara tröttare än dom tröttaste men skönt att få eftermiddagen fri iallafall. hatar att jobba så olika tider, man ställer aldrig in sig riktigt men hellre dom arbets tiderna än inga alls.

jag håller för tillfället min pojkvän sällskap medans han ligger och intar lite fejk sol. har varit och handlat lite nödvändigheter också. imorgon blir det att komma igång med träningen igen och få lite rutin på saker och ting. trött på att gå runt och se ut och må som en floko men det är ingen annan än jag som kan ändra på det så hej spenat och alla andra nyttigheter!

15:54

känner redan nu hur nästa vecka bara kommer att rusa iväg med tanke på allt jag har att göra. jobba, skriva kontrakt på ett till jobb, träna och alla andra måsten. men jag ska inte klaga, det känns bra och ett till jobb gör bara susen i sparkassan. tid är tyvärr ingenting man kan skaffa men det ska nog gå ihop det här också, med lite planering.
 
just nu ser jag på film och ska snart göra iordning för mig att handla inför veckans mat som ska göras, har suttit och gjort en liten lista får hoppas att jag håller den. ekonomin tillåter inte för mycket ute mat.  

20:16

missade bussen imorse, måste slöat ganska rejällt på vägen till bussen gick tidigare än vad jag brukar göra i vanliga fall men trots det så missade jag den. väl på jobbet rullade det på, kort och skön dag. jag åkte raka vägen hem efter jobbet slängde i mig allt onyttigt vi hade hemma och la mig sen i sängen och halv sov fram tills min mindre snälla pojkvän klampade in och la sina kalla händer på min kropp... sen dess har det varit stor städning av lägenheten så nu skiner den från topp till tå och kläderna är tvättade och hänger i torkrummet. kvällen erbjuder inget speciellt, film tittande och mys med min fina antar jag.

20:51

ögonen står i kors och jag skulle kunna somna ståendes så trött jag är. det märks att man inte är van att kliva upp (mitt i natten) 05:30. har som sagt fått rätt så mycket tider nu eftersom en kollega på jobbet fått vattenkoppor, tycker så himla synd om henne men jag ska inte klaga jag får iallafall jobba.
 
jag  har även andra goda nyheter att berätta och det är att på tisdag nästa vecka ska jag skriva kontrakt som extra personal på Gamla lassarettets hemtjänst!!!! känns som att efter mycket om och men börjar saker och ting gå åt rätt håll och det tackar jag gudarna för. tyvärr så hann jag inte göra mitt ärende som jag skulle göra i förrgår jag valde istället att sova en timme längre, bra eller dåligt det återstår att se på tisdag när jag ska göra det innan mötet med det nya jobbet. man kan kort sagt säga att tisdag lär bli en fullproppad dag först ärendet, kl 9 möte med nya jobbet och kl 11 och sen är det jobb på k-rauta igen.
 
men nu iallafall väntar jag på att jutassic park ska börja, älskar verkligen den filmen. kommer antagligen somna inom dom närmsta minuterna på filmen men det är väl tanken som räknas att jag iallafall börja sen på den. imorgon är det iallafall jobb igen sen är jag ledig söndag. men sen väntar måndag, tisdag, onsdag och torsdag som återstår att jobba, får även se när intro dagarna på hemtjänsten kommer, desto snabbare desto bättre!

14:37

förbannade skit.. som jag skrev för några dagar sen att min pojkvän hade ont i halsen? nu ligger han dyng sjuk med feber och hela köret och en annan har nu fått hals ont och kroppen har börjat värka samdtigt som huvudet känns tungt och jävligt. bra timing när man har fått massor av jobb och träningen var jag på g med men nu blir det att vila IGEN!! så frusterande nu när motivation och allt är där det ska vara. får hoppas att det går över fort så jag kan komma igång igen, ordentligt!!

jobbet är bara att gilla läget, alvedon lär vara min bästa vän om jag mår såhär. träningen kan jag klara mig utan 1 vecka men inte jobb för det gör så jag kan bo där jag gör idag. så det är bara missbruka hals tabletter och alvedon och klistra på det klassiska leendet.

nu ska jag sluta gnälla och fortsätta att jobba, 4 timmar kvar sen blir det kulelimuk medecin och sängen.

23:40

dansat nykter första gången på flera år!! och det var så satans kul. stel och kordination som en 90 årig kärring men vad gör det? någon gång lär man sig. så ja som det ser ut nu så blir det dans varje onsdag mellan 18:00-20:00, låt svetten rinna.

nu ska jag krypa ner och sova, jobb dag imorgon fredag och lördag. har även ett litet ärende att fixa imorgon innan jobbet kl 10, tur att pappsi hämtar mig så jag slipper ta bussen. hoppas på att mitt ärende gör någon nytta. godnatt på er där ute!

17:04

stått och frusit häcken av mig i det kalla ruskiga regn vädret på hund rastgården, kände att jag var tvungen att släppa lös odjuret så han får busa av sig lite. dock så kändes det som att jag sprang mer än honom för att få igång honom, han var inte alls på humör för att leka. kan det annars bero på att hundrastgården såg ut som rena rama isbanan? vilket fall som så sprang han tills han kände sig tillräckligt trött för att gå hem.
 
nu är jag hemma frusen och vill helst krypa ner i sängen med massor av godis, chips och allt som finns men jag får slå mig själv på fingrarna och byta om för kl 18:00 är det dans som gäller. sommaren är snart här det gäller att rappa på. på tal om träning och sånt kan jag även glatt berätta att jag dör inte av träningsvärk idag (tack gode gud för det). imorgon är det iallafall spring pass och styrke träning med mannen i mitt liv, ser fram emot det! men innan gym pass imorgon är det jobb som gäller 10-19, cash is king. det gäller att suga varenda liten timma så man kan sluta leva som en fattig lapp och leva lite mer. så om någon har ett jobb är det bara att ni slänger hit det!

23:01

mitt första spring pass för i år och det gick super, tråkigt bara att träna utan karln men han är krasslig så bättre att han håller sig hemma och blir frisk istället. idag har det även stått jobb på schemat och tiden rann iväg fortare än vad jag hann ana. får väl även tacka min fina karl för att han har varit ute och tagit hand om littel m när jag har jobbat, vad vore jag utan dig? men nu sitter jag iallafall mör i kroppen och ska snart gosa ner mig i sängen, imorgon ska jag ta mig en redig lång sovmorgon och på kvällen är det dans som gäller!!

RSS 2.0