21:20

- bättre än allt godis i världen


15:11

- svenska jordgubbar och vanilj kesella

nu är jag hemma i min bunker igen, kan ärligt säga att jag trivs bättre i hus än i lägenhet. känner mig inte alls avslappnad i dom här små utrymmena men sånt är livet. någon gång ska väl jag också få flytta till hus?

dagen idag har spenderats i soffan med yrsel och illamående.. förbannad yrsel blir ju livrädd när jag tappar fokus om saker och ting. kanske skulle upp sökt en läkare idag på min lediga dag men yrseln och tröttheten tog över. men kan även glatt säga att jag har smaskat i mig vanilj kesella med svenska jordgubbar och det är bättre än all godis och chips i världen.

seb har jag också fått träffat hjärtat en sväng såhär på kvällen och nu är det faktiskt dags för mig att sova. alldeles för tidigt egentligen men jag orkar inte hålla mig uppe mer. imorgon är det jobb igen 11:30-19:15, det är tur att jag tycker om mitt jobb.


20:40

- INTE BRA

ser inte längre fram emot min ledighet imorgon när jag tittar på vädret.. det är blixtrar och dunder på prognosen och det är inte bra!! första åskan i år låste jag in mig själv tjutandes i kassarummet. får hoppas på att vädret bara luras och att det blir riktigt sommar med värme och massor av sol imorgon istället.


16:53

- bara för att jag kan.

försov mig imorse hade råkat stänga av klockan och vaknade igen 5 min innan jag skulle vara färdig för att åka till jobbet. kan bara säga att jag var glad imorse att jag hade somnat med gårdagens smink annars hade jag sätt ut som ett vandrande lik på jobbet. hade heller aldrig hunnit om jag hade varit tvungen att cykla men hade en snäll pappa som kom och hämta mig. så kan inte säga mer än att min dag har varit seg och nästintill förjävlig med tanke på min yrsel och mitt illamående. den ända höjd punkten var att jag slutade 4 och att min snygging kom in i och gav mig några styrke pussar.

men nu är iallafall dagen över och jag står och lagar mat och bara för att jag kan ska jag sen slänga mig i sängen och sova ett tag. ska hämta bilen vid 6 tiden och sen vänta in mamma för hemfärd till skärblacka där jag tillbringar natten


21:20

- en i gänget

jag intalar mig själv hur juni månad kommer bli en bra månad. känner mig matt och slö men håller mig ändå vaken för att se klart på dr house. jag borde egentligen sova, tidig morgon imorgon igen 06:45-15:45 ser jobb dagen ut. ska även köra hem min kära mor imorgon kväll så blir en natt i skärblacka imorgon.


19:37

- LOVE


16:33

- vips så var den borta

jag som hade sätt fram emot min ledighet imorgon men det kan jag glömma. jobba extra imorgon istället för johanna 06:45-15:45, vad ska man säga? cash is king. är vilket fall ledig på torsdag och den dagen ska jag ta vara på mycket väl. ska jag vara ärlig känner jag mig slutkörd i huvudet men antar att det handlar om den halvt sömnlösa natten inatt, eller något.

kan iallafall säga att jag glatt har smaskat i mig tårta som dom bjöd på jobbet idag, nomnom. och på tal på tårta så påminner det mig om min födelsedag som det inte är alls för många dagar kvar till, happy emygirl.


09:20

- klantarsle

sitter i telefon kö på eon för att få prata med någon vettig person som kan hjälpa mig. har klantat till mig lite om man säger så. men det som är bra är att jag vet hur jag ska göra nästa gång? hoppas att det löser sig bara, men det borde det göra. har snälla arbetskollegor som tar hand om kassan medans jag är borta några minuter.

ska även tillägga att jag är sjukt trött.


05:58

- skit natt

nu vill klockan att jag ska gå upp, jobb 06:45-16:15 skönt att sluta skapligt. det väntas nu 2 dagars ledigt och då ska jag sova, natten inatt har varit hemsk. men det är bara bita i det sura äpplet och köra.

efter jobbet blir det förhoppningsvis volleyboll med några jobbar kompisar med flera, hoppas jag mår bättre tills dess så jag kan vara med. skulle vara så sjukt roligt.


08:30

- glömde klockan

smartskaft som jag är hade jag antingen lyckats stänga av klockan inatt eller så hade jag inte ställt den alls. oavsett vilket vaknade jag 8 i ren panik men nu sitter jag iallafall på cykeln på väg till jobbet. ibland är stress bra, då hinner man inte känna efter hur trött man är. antar att det kommer som en käft smäll på jobbet sen.


23:41

- e.r


23:11

- illamående och huvudvärk

dagen på jobbet gick som vanligt i ett men den här gången hade jag illamående och huvudvärken med mig. antar att det berodde på dom få timmars sömn jag fick inatt. jag somnade iallafall bums i sängen när jag kom hem, vinglade som om jag vore onykter hem från bussen så det var behövligt.

imorgon är det jobb igen 09-18 är det som gäller. i början tyckte jag den tiden var förjävlig men nu när man mer känner sig som en i gänget och kan mer arbetsuppgifter går tiden snabbare än vad man tror.

nej nu är det slut skrivit här dags att krypa till sängs, ny dag imorgon med nya möjligheter.


08:22

- ingen bra start

jag har inte rest mig ifrån sängen än och dagen har inte ens börjat men ändå vill jag att den redan ska vara slut. jag är helt död, känner mig bokstavligen som en slimeklump men jag får skylla mig själv som var ute till halv 4 inatt.. men kvällen igår har jag inget att klaga på, hade det trevligt från början till slut.


17:32

- slappar

är nu hemma efter en dag på jobbet. allting gick som vanligt i ett och innan jag visste ordet om det så slutade vi. jag även varit och köpt redbull tills ikväll och laddat upp för bilträffen i linköping. jag ska dit med micke och coffen, om träffen ser ut som den gjorde förra gången kommer det bli en helt awsome kväll.


07:44

- dags att gå upp

ligger i sängen bredvid den finaste personen på jorden och skulle göra vad som helst för att få ligga kvar här vid honom. men nu är det jobb efter 3 dagar ledigt, jobbigt bara att vi går om varandra hela tiden. men det som inte dödar det härdar? är iallafall glad varenda liten minut jag får va med honom, längtar redan tills ikväll när jag får somna tät intill honom igen, den bästa känslan någonsin.


09:20

- uppe med tuppen

har varit uppe sen halv 8 imorse och har både hunnit med morgon promenad med hunden, köpt tvätt medel och tvättat två maskiner. ska snart springa ner och stoppa i resten i torktumlaren. idag hinner jag inte med någon solningen på bakgården så får dra med mig pojkvännen till solariumet sen. jag har ju lite att fixa och dona med idag.


22:15

- sista promenaden

varit ute på den sista promenaden och ska nu krypa ner till sängs. imorgon är det full rulle som gäller, luncha med moa, färga och fixa mitt hår, köpa kläder med min finaste, stor handla och på kvällen blir det eventuellt grillning. imorgon är det även den sista lediga dagen sen är det jobb igen som gäller. men det ska bli skönt och jobba också.

längtar tills näst nästa vecka då jag och mitt hjärta har lång ledigt tillsammans. just nu går vi bara om varandra och träffas någon timme här och var så varenda minut är dyrbar.


13:05

- mys i solen

messi har precis lekt av sig med en av hundarna här i kvarteret. roligt för messi att ha en lek kamrat här i närheten som han kan busa med. nu ligger vi och har lite mys tid på filten, det ända som fattas nu är min fina pojkvän.

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3526415/images/2012/pic_203887470.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3526415/images/2012/pic_203887470.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3526415/images/2012/pic_203887510.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3526415/images/2012/pic_203887515.jpg" class="image">


11:26

- bakgårds häng

här ska jag ligga hela dagen. jag har parkerat messi där det finns skugga och han njuter av att ligga där det är lite svalt medans jag ligger och pressar i solen. har tagit med massor av vatten för att svalka messi med och för att vi båda ska kunna dricka. sen blir det att springa upp och hämta lite lunch men den äter vi på bakgården i det härliga vädret.


09:26

- tillbaka blickar

äter fil, flingor och filmjölk till frukost och jag får såna tillbaka blickar på när man gick på fritis/dagis och åt frukost. då fanns det alltid fil, flingor och så fick man ha socker eller sylt till. har nog inte ätit det här sen jag slutade på fritis och det var faktiskt riktigt gott.


22:23

- kvälls promenad

mamma och pappa kom och lämnade messi till mig idag eftersom jag har 2 dagars ledigt och vill inte va så mycket ensam nu när hjärtat jobbar natt.

nu är jag iallafall ute och går en kvälls promenad med min fyrbenta vän. jag går även och tänker på att mina egna tankar kan göra mig knäpp. jag tänker alldeles för mycket och fokuserar mest på dom negativa sakerna fast det finns så mycket positivt. måste våga släppa kontrollen lite och inse att livet är inte en dans på rosor jämt och man gör det inte lättare genom att jämnföra för med andra.

när jag tänker efter har jag det bättre än vad jag tror, jag har en underbar familj som stöttar mig och hjälper mig i det mest. men ska även tillägga att dom kan få mig att brusa upp mer än vad någon annan kan göra för den delen också. har även underbara vänner, få äkta med dom som finns är en på miljonen trots att man går vissa på hälarna så vet man att dom finns där. jag har även en underbar pojkvän, vi har haft det jobbigare än dom flesta men vi har klarat det mesta. det är inte förens nu 1 1/2 år senare som saker verkligen börja gå framåt och jag börjar våga att känna mig saker. han är ingen ängel men det kan jag inte konstatera att jag eller någon annan är heller. men han är iallafall den rätta för mig oavsett väder eller vind och det är de viktigaste för mig. jag har ju även ett jobb som jag storm trivs på skulle kunna jobba dag in dag ut om det var så att jag inte skulle ha min pojkvän, mina vänner eller min familj. underbara arbets kollegor och i helhet ett roligt jobb.

så nu när jag tänker efter ännu en gång ska jag sluta vara bitterfitta och börja se positiv i alla vinklar som går. även den minsta lilla detalj ska jag hitta som är positiv för mig. jag vet att saker skulle bli lättare för mig i alla mina relationer, familj till kärleks relationer.

gud så mensen kan spöka till det i huvudet ibland. men vad vore man inte utan sina stunder?


19:22

- exprimenterat

efter ca 4 timmar hos frisören är jag nu hemma med resultat. jag har färgat utväxten och gjort rosa/röda dipdye. på fredag ska vi slänga i ännu en färg så det blir lite starkare. jag var rädd för resultatet och förändringen men jag gillar det faktiskt, kommer bli ännu snyggare när det blir en starkare färg. förändring är bra eller hur? var trött på att se alldaglig ut ville ha lite annorlunda och det fick jag. passar inte strawberry färgen vi ska köra med på fredag får det kanske bli bruna dipdye istället? eller så kanske jag slänger i en ljus färg? vem vet låt färgen flöda.


10:50

- njuter av vädret

har nu varit och skrivit av mig på af och som belöning har jag slängt på mig bikinin och lagt mig på gräsmattan.


08:50

- finns inget bättre än en äkta vän

fick ett spontant sms igår kväll från min fina vän moa. glad att jag har dig!


07:40

- uppe med tuppen

jag är uppe med tuppen trots min lediga dag. idag ska jag äntligen skriva ut mig ifrån arbetsförmedlingen, så skönt. slippa alla papper, möten och samtal som i slutändan inte leder någonstans. har andra saker att göra idag också så det kommer bli fullrulle. jag ska faktiskt hinna med att sätta på mig bikinin och slänga mig på gräsmattan sen, måste få lite färg.

jag hoppas även på att min griniga pojkvän har vaknat på rätt sida idag och kan ta sig lite tid att träffa mig senare innan han börjar natten. men det håller vi tummarna för att han har, min sötnos.


17:44

- powernape

blir nog att slänga huvudet på kudden ett tag och sluta ögonen lite. känner mig mer eller mindre som ett trotsigt barn dom senaste dagarna. tjatar på mig själv om att göra något men trotsar mig själv igenom att göra något helt annat. hatar att jag har tappat all motivation i backen, känns som att jag får tvinga mig själv för att orka gå till toaletten. jag längtar verkligen efter motivationen till att träna, jag vill ha tillbaka den. när jag väl får tillbaka den ska jag tvinga den att stanna.


06:04

- bananen i högsta hugg

nu sitter jag på cykeln med min frukost bananen i högsta hugg. känner mig relativt pigg med tanke på hut dåligt jag har sovit inatt. men det är skönt att sluta skapligt idag och sen väntas 3 dagars ledigt.


21:20

- tidig morgon


19:15

- matkoma

jag har precis fått i mig lite mat, gjorde pyttipanna och 2 stekta ägg. nu ligger jag i soffan och har matkoma men det stoppar mig inte för att en pw. jag skippar faktiskt gymet och börjar mjukt med en pw ist, är alldeles för trött för att "kötta".


13:45

- massage

efter att ha fått en kurs i hur man använder våran massagestol har jag nu tagit utmaningen och ska prova den.


07:33

- dags igen

det börjar bli dags att ta tag i träningen igen kan som sagt inte slänga 350 kr i månaden i sjön. så nu blir det att hitta lite motivation och hålla mig igång där. om jag inte kommer hem allt försent från jobbet ikväll tänkte jag dra mig i väg till gymet, annars så blir det iallafall en pw. jag tycker det är så tråkigt och träna ensam så är desperat ute efter en träningskompis, om någon känner sig manad är det bara att hojta till? alltid roligare att träna med någon men ibland kan det vara skönt att träna själv också med bra musik i öronen. men att träna tillsammans med någon kanske 2/3 dagar i veckan och resten själv skulle va perfekt.

får börja dra ut min pojkvän på pw och tvinga min syster till att börja träna med mig på gymet, låter som en bra plan.


06:39

- upp och hoppa

ligger i sängen och drar mig, alldeles för trött för att gå upp men tydligen för pigg för att sova? antar väl att det bara är att gå upp och börja sätta igång. det blir att åka kommunalt till jobbet eftersom jag fortfarande har cykeln på jobbet.


22:05

- sov tajm

ny duschad ligger jag i sängen och ser på tv, ska snart stänga av och bege mig till drömmarnas värld. jobb imorgon igen 09:00-18:00 sen är det bara tisdagen kvar sen är det 3 dagars ledigt.


20:35

- borta bra hemma bäst

nu är jag hemma efter att jag och pojkvännen har varit hemma hos mina föräldrar i skärblacka. vi vart bjudna på god mat med rabarberpaj till efterrätt och det blev även mycket prat och skratt. nu har vi några små planer inför sommaren som vi har att se fram emot.

påtal om annat har jag och pojkvännen gjort något mycket ovanligt. eftersom min klant har sålt sin bil så åkte vi buss och pendel hem och det var inte igår om man säger så. men det gick bra och var faktiskt lite mysigt, göra något man egentligen inte brukar göra.


20:10

- jag är så lycklig att jag spricker

jag kan inget annat än och älska känslan, älska känsla tillsammans med dig. nu vill jag stoppa tiden såhär vill jag må resten av mitt liv. allting är nästintill perfekt, en större lägenhet sen är allt packat och klart. min framtid känns säkrad, jag känner mig säker. jag tackar mig själv om och om igen för att ha gett dig fler chanser än vad du egentligen har förtjänt. du och jag mot världen, inget kan stoppa oss. nu kan det bara fortsätta mot det bättre, äntligen är vi på rätt spår efter så många svackor. det känns bara rätt en gång och jag har hittat min gång.


08:18

- njuter av sällskapet

ligger i sängen med en sovandes pojkvän som ligger och håller om mig. jag vill inte gå upp och jobba vill ligga kvar och bara njuta, det här är det bästa som finns!

dagen igår var lugn jag och pojkvännen låg och tittade på "hajen". det blev ingen bio fanns inte en ända bra film så vi tog en mys kväll hemma istället och jag kan bara säga att livet kunde inte bli mycket bättre. det är dom här små sakerna som får mig att förstå hur mycket han betyder för mig och hur jag skulle falla isär utan honom.

men idag är det iallafall jobb som gäller 10:00-16:00 och efter det ska jag och pojkvännen ut till mina föräldrar i skärblacka och äta mat. ska bli mysigt, micke har inte träffat dom sen vi flyttade till lägenheten så kan tänka mig att han är lite pirrig, hihi. men det är tur att han är världens bästa pojkvän och följer med!


19:20

- jag väntar på bomben


18:12

- idiot

skaplig idiot som bor i samma trappuppgång som mig.. jag bokade tvätt stugan från 17:00-21:00 och stolpskottet som hade bokat tvätt stugan innan mig var inte klar. hennes/hans maskiner stod bara där nere och skulle stoppas in i torktumlaren och efter ha väntat 1 timme ungefär vart jag trött på de och gick ner igen och självklart hade idioten tagit torktumlaren. jag slängde i de som jag behövde tvätta och när min tvätt är klar och torktumlaren fortfarande går kan jag lova er att jag kastar ut skiten. snacka om att inte ha någon respekt!! kan inte ens knacka på och säga att man blir sen utan bara tar föregivet, där förstördes mitt humör..


08:15

- redo för jobb

sitter i soffan och väntar på att pappa ska hämta mig sen bli det jobb 09:00-16:00. jag älskar helger dom är så korta och tiden i stort sätt rinner iväg.

idag efter jobbet blir det att tvätta resten av tvätten som vart kvar sen igår. jag hoppas även på att det blir bio med min finaste ikväll. håller på och kollar runt lite filmer nu men jag "fastnar" inte direkt för någon.. låter nog min pojkvän välja film han brukar välja dom som en annan aldrig hade en tanke på och sen är dom skit bra.


20:01

- soffläge

kom hem för ett litet tag sen och väntar nu på att mitt vitlöks bröd ska bli klart. dagen på jobbet idag har gått i ett, tiden gick så snabbt att jag vart chockad när dom sa att vi sluta. jag har även varit duktig idag också, skrivit in mig i unionen facket och a kassan. så nu är det bara börja betala så jag får ersättning om jag bli arbetslös (vilket jag hoppas på att inte bli).

resten av kvällen kommer jag inta soffläge, ännu en helg med jobb men jag klagar inte för de. jag kan bara säga att juni månad kommer bli en bra månad.


11:00

- buss resa

nu sitter jag på bussen åk sjuk och ska till jobbet, jag jobbar till 19:15 ikväll sen blir det att ta cykeln hem.

på tal om annat så sitter och och längtar efter min lön något bedrövligt!! måste köpa nya kläder har inte ett skit och det gör mig galen, måste även köpa andra behövligheter.. tänker även på att jag måste börja träna igen, känns onödigt att betala 350 kr i månaden för ingenting? det är som att slänga pengarna i sjön rättare sagt. så på måndag får jag ta tag i det igen, det är så skönt när man väl har kommit igång.


07:58

- ingen sovmorgon

när man egentligen har sovmorgon och börjar inte jobbet förens 11:30 ska man självklart ha tvättstugan 07:00.. så nu har jag varit nere och kastat i en första tvätt maskin, satte upp en tid imorgon också efter jobbet. jag tror inte jag kommer hinna allt idag.


21:20

-

jag har en retsam pojkvän, ringer till honom i hopp om att komma på andra tankar än godis och andra onyttigheter men istället säger han "vänta lite älskling ringer upp dig snart". efter några min får jag ett mms på allt godis som han har i skafferiet hemma hos sin pappa.. inte snällt. men det är tur att jag älskar honom och att han är så go annars.



16:35

- norrköping horse show

precis kommit hem efter att ha varit en sväng på NHS. jag skulle egentligen åkt dit i förmiddags med vart ändrade planer. men jag hade turen på min sida och fick med min pojkvän en sväng.


08:33

- frukost dags

ligger i sängen och har precis vaknat, ska snart upp och göra i ordning lite frukost. dagen igår bestod av stall besök med emma, mat, träffa moa, träffa pojkvännen och kvälls mys m moa framför desperat houseives. kvällen slutade runt 12 och då slocknade jag som en stock i sängen.

idag ska jag förhoppningsvis på nhs på fm och em blir det att umgås med min pojkvän och spela badminton. jag hoppas att raketstadion är öppet idag trots röd dag, får håll tummarna för de.


18:33

varenda liten sak har betydelse.


13:20

jag kan inte vänta längre, vänta på något som inte kommer hända.

11:59

- lugn och ro i själen

sitter i bilen på väg hem ifrån vånga där emmaslemmas häst står för att bli insimenerad. har träffat söta och goa fölisar idag så jag känner mig helt lycklig i kroppen. 1 eller 2 dagars besök här i vecka så är man så gott som healad

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3526415/images/2012/pic_202783507.jpg" class="image">


22:25

- kvälls mys

efter jobb och mycket bestyr med pojkvännens bil sitter vi nu i soffan med baugetter och varm oboy.


06:00

- mer död än levande

sitter i köket och väntar på att mitt ägg ska koka klart, jag känner mig mer eller mindre som en zombie idag. men jag jobbar 06:45-15:45 och det ska bli så skönt att sluta skapligt idag och sen väntas 2 dagars ledigt!!


08:16

- cykel tur

sitter på cykeln på väg till jobbet nu. idag är det faktiskt skönt väder att cykla i mot vad det har varit andra gånger. men idag jobbar jag 09-18 och ikväll blir det badminton med min pojkvän.


17:58

- lugn och ro

kom hem för inte så länge sen och har nu slängt mig i soffan framför filmen "farsan". jag är så trött så det känns som att mina ögon ska slå ihop vilken sekund som helst.

dagen idag har varit rörig, började med stress och dåligt humör och det dåliga humöret höll tyvärr kvar sig på en liten kant genom hela dagen. så resten av kvällen kommer bestå av att ta det lugnt och se på film. en ny dag imorgon som kommer bestå av jobb och att umgås med min pojkvän.


08:07

- godmorgon


22:14

- varmt och skönt

ligger just nu mätt och belåten i ett varmt bad. eftersom jag inte har något badkar får jag passa på när jag är hos föräldrarna. ska snart duscha av mig och krypa ner i min syster säng och se någon skräckfilm. det är trevligt med lite kvalitets tid med familjen, det behövs alltid.


20:10

- i skärblacka

är hemma hos mor och far i skärblacka, kom hem hit för ett tag sen efter att ha varit borta en sväng på minneskonserten. inget att ha direkt, eller rättar sagt ingen vidare musik ifrån min sida. följde allmänt med för att vara social och för att få umgås med min familj. men snart ska jag och min syster springa ner till grannen där alla andra vistas, det bjuds på grillat och annat gott. sen blir det hem hit igen sätta på en film och sova. imorgon vankas det jobb igen, 10.00-16.00. det är tur att jag har snälla förldrar som lånar ut sin bil imorgon bitti när jag ska till jobbet.

jag laddar upp en bild på mig och min snygging ifrån student bara för att jag saknar honom något otroligt när han jobbar. skulle egentligen kunna ladda upp 100 tals olika bilder eftersom jag just nu sitter på min gamla dator. annars bloggar jag alltid från telefonen men om man har en dator får man passa på medans man kan.



13:43

- lunchdags

sitter just nu och har ätit lite korvstroganoff som pappa hade lämnat kvar på jobbet sen igår. var en liten lat korv och tog bussen imorse eftersom jag ska åka hem till skärblacka efter jobbet. jag har turen på min sida och får åka med en kollega.


08:24

- regn och rusk

tittar ut genom fönstret och ser inte alls fram emot att cykla till jobbet. kommer bli en blandning av blöt katt och panda. men det är bara bita i det sura äpplet och cykla. snart ska jag iallafall upp och göra i ordning lite frukost min mage säger att han är hungrig.


21:37

- film tittande

har bäddat ner mig i sängen och precis satt på "dum och ännu dummare". mitt hjärta var här och lämnade den förut innan han åkte och jobba för natten. blir att försöka sova till filmen för imorgon är det jobb som gäller, 10-16 är tiden. tackade även ja till att jobba på söndag också, skulle egentligen varit ledig men vem behöver det?


16:47

- tatueringar

nu har jag 3 tatueringar jag är bomb säker på att jag vill göra. hoppas på att kunna göra en av dom under dom närmaste veckorna. dom andra 2 får antingen vänta tills efter sommaren men med tanke på hur spontan jag kan bli ibland så är jag nästan säker på att det blir innan. det känns iallafall bra och att det klickade på något sätt, vet till och med vart dom ska sitta. nu är det bara att vänta tills pengarna räcker till.


09:04

- godmorgon

ligger i sängen och har ännu en gång satt på några avsnitt av desperat hemmafruar. blir att ta det lugnt fram tills fm då ska jag möta moa och luncha på stan. efter lunchen ska jag även hinna träffa min syster, ska följa med henne när hon ska göra pass. men det är något jag ska försöka klämma in efter lunchen och innan jag ska träffa min pojkvän. men allting löser sig.


23:25

- kvälls knäcke

min pojkvän var här och hälsade på en sväng och nu har han åkt hem igen. en annan har precis gjort i ordning varm oboy och knäcke. har även satt på några gamla avsnitt av desperat hemmafruar. känner ingen stress på att sova jag är trots allt ledig imorgon.


20:28

- trött på mänskligheten

har varit hemma ett tag, elin min kollega var snäll och körde hem mig efter jobbet. det var skönt att slippa promenera hem i regnet. ska nog sluta skriva här nu mitt humör är inte det bästa och för att slippa få ett cp ryck och skriva ut det här håller jag det för mig själv, punkt slut.



13:32

- kvalitets tid på gården

även fast det inte är någon strålande sol så är vädret helt okej. jag och messi ligger just nu på min bakgård och busar. ska snart upp och göra iordning mig, jobb 15:00-19:15. pappa kommer även och hämtar messi idag efter jobbet, kommer bli lite tomt men det är tur att min pojkvän kommer hem och fyller upp den platsen när han slutat ikväll.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3526415/images/2012/pic_201996520.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3526415/images/2012/pic_201996520.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3526415/images/2012/pic_201996688.jpg" class="image">


09:09

- morgon promenad i vrinnevi skogen


08:30

- du är min värld

att jag och min pojkvän snart har varit tillsammans i 1 1/2 år känns helt otroligt. trots allt vi gått igenom så står vi fortfarande bredvid varandras sidor. men vad brukar man säga det som inte dödar det härdar? jag är lyckligt lottad att få ha honom. jag hatar att vara ifrån varandra när han jobbar, ibland önskar jag att han inte jobbade skift men samtidigt vet jag att han mår bra av det och då mår jag bra. det finns ingen som kan sakna en person så mycket när han är jobbar som jag gör, men känslan när han kommer hem är ännu underbarare. jag älskar honom så mycket att det inte går att beskriva med ord. jag vet att det är med honom som jag vill dela mitt liv med och jag älskar varenda liten sekund tillsammans med honom.


23:00

- det blir vad du gör det till


17:00

- mys på hög nivå

vi båda har kurrat ner oss i soffan efter en promenad ute i regnet. gick även förbi affären och köpte lite gott. nu


13:46

- ruggigt väder ute

både jag och messi ligger och latar oss i sängen. tråkigt att det är sånt väder ute när man är ledig men sånt är livet. men snart tänkte jag iallafall ta tag i städningen så jag får lite gjort på min lediga dag.


08:56

- gör saker du tycker om


22:16

- skönt med sällskap.

imorgon kommer messi hit, messi är min hund som jag köpte för lite mer än 1 år sen. han bor fortfarande kvar i huset hos mamma och pappa eftersom han är uppvuxen där. men ibland brukar jag knycka hem honom till mig och ha lite kvalitets tid.




20:37

- true


13:40

- min räddare i nöden

redbull ger dig vingar


05:26

- känner mig gråtfärdig

jag är helt matt i kroppen och mår som en kratta.. varit vaken sen 2 inatt och bara legat och vänt mig. vad är det inte kroppen förstår? jag vill sova, jag kommer bli helt hjärntvättad om det fortsätter såhär.. räcker inte 2 månader? hur många mer månader ska det fortsätta? har försökt med det mesta för att kunna sova men hittar ingen lösning. gå som en zombie på jobbet för att man får för lite sömn är ingen höjdare, speciellt inte när man står kassan.


20:45

- mår som en skit

ligger i sängen slut som artist med både huvudvärk och kroppsvärk. jag hoppas att jag inte är på väg att bli sjuk nu för de har jag inte tid med. jag har massor med jobb ca 6 veckor fram nu så jag ser fram emot juni månad, bra lön och som pricken över i kommer skatteåterbäringen. nej men nu ska jag kurra ner mig i sängen och hoppas på att få mycket sömn och vakna pigg och fräsch imorgon.


13:47

- crêpes

jag har fått en helt ny syn på pannkakor. alldeles nyss åt jag crepes som tydligen är pannkaka in rullat i tex köttfärs, svamp och lök. jag var skeptisk till dom första tuggorna men ska jag vara ärlig smakade det gott. jag skulle ljuga om jag sa att det inte var skönt att ha en pappa på samma jobb, slippa laga mat varje dag. men slut skrivet här, dags att återgå till jobbet bara 4 timmar kvar..


07:56

- sömn problem

jag har börjat tröttna på att knappt sova någonting om nätterna. vaknar flera gånger under en natt och vaknar alltid runt 6 tiden. ledig eller inte det spelar ingen roll det är samma problem. jag har aldrig haft problem med sömnen innan har alltid sovit som ett barn, fram tills för 1-2 månader sen. i helgen när jag och min pojkvän sov tillsammans sov jag som en stock. jag vaknade inte en endaste gång och sov ända fram tills halv 11 på fm. jag sover alltid bättre med honom än utan honom men det spelar ingen roll jag börjar tröttna på det här, känner mig som 90 år i kroppen.

men nu är det bara göra i ordning sig sen är det jobb som gäller. hoppas på att jag kvicknar till lite på cykel färden till jobbet.


22:44

- sov dags

nu är det dags att stänga av tvn och krypa ner i sängen. imorgon är det jobb som gäller och eftersom ni inte vet vart jag jobbar ska jag nu berätta det. jag jobbar på k-rauta i norrköping och har gjorde det sen ca 1 månad tillbaka. min arbetsuppgift är att stå i kassan och där trivs jag som fisken i vattnet. jag har än så länge kontrakt på 75% fram tills augusti och håller både tummar och tår för att få vara kvar efter sommaren.

så nu vet ni en sak mer om mig än innan. men som sagt dags för sängen 9-18 är det jobb som gäller. och eftersom jag heller inte har någon bil för jag sålde den när jag flyttade för ca 3 månader sen (ska berätta om det mer) så cyklar jag till jobbet. så det blir en cykel tur på ca 6 1/2 km till jobbet och sen likadant hem. men ibland brukar jag tiga skjuts av pappa om vi jobbar samma tider, jag har turen att han också jobbar på k-rauta fast då inte på samma avdelning utan han är på inredning.


21:50

- ny blogg och första inlägget.

det är alltid lika klurigt att skriva det första inlägget. men jag tänker inte göra någon presentation utan ni lär märka vem jag är och hur mitt liv ser ut.


RSS 2.0