17:33

- latmask

jag ligger och glassar i soffan med både täcke och kudde samtidigt som jag känner hur ögonen blir tyngre och tyngre. blir nog en eftermiddags lur kan jag tänka mig.. vad ska man annars göra när karln mer eller mindre bor i garaget nu för tiden? tur att han iallafall kommer hem och är kärleksfull på kvällarna, min fina man.

mys stund i sängen, underbar känsla!


13:35

- trevligt sällskap

lite sliten och trött efter en bra kväll igår på linköpingsbilträff tillsammans med trevligt folk. vaknade 11:30 men nu är karln i garaget och jag ska börjar göra iordning mig för en fika på stan tillsammans med systeryster.


10:38

- går åt rätt håll

humöret går mot det bättre och jag känner mig inte alls lika hatisk idag. ligger just nu i sängen och gosar med hunden. väntar som vanligt på mina lediga vardagar att mitt favorit program "hem till gården" ska börja. sen blir det en lång promis med vovven och en sväng till hundrast gården.


22:57

- döda mig

dagen har varit hemsk, har varit på så dåligt humör och är fortfarande. inte av någon speciell anledning utan bara rent allmänt. inget duger och alla kan slänga sig i väggen flera gånger om.


20:08

- mys stund

har krupit upp i soffan med en kopp varm oboy och en mysig filt, väntar på att dallas ska börjar.

dagen har gått i ett att jag till och med har glömt att ätit middag, haha.. jobbat 06:45-15:45 och hann inte ens hem innan jag tog mina korta ben och traskade till söderbergs för att bli upp hämtad av matilda och lastbilen för att sen åka vidare till braviken och lossa av. kan bara säga att det här är ett jobb för mig, satan så roligt och intressant det var. mycket att lära sig men finns det ett intresse så ser jag det inte som några problem. längtar ännu mer till skolan börjar nu och håller både tummar och tår för att jag ska få komma in!! vi tar en sak i taget och vi börjar med studiebesök 10 oktober. men iallafall när matilda väl släppt av mig vid söderbergs så kom min snälla karl och körde hem mig så jag slapp gå i regnet ännu en gång. avslutar det här inlägget med att säga att det har varit en bra och lärorik dag!


21:00

- fullt ös

tiden på jobbet idag har sprungit förbi och stängningarna som i vanliga fall brukar vara dom segaste jobb passen men inte idag inte. fick iallafall sitta 35 min i det kalla vädret och vänta på bussen kan bara säga att jag inte var så road av det. tur att jag har en sån bra karl som kommer och hämtar en grinig trött och hungrig flickvän på södertull och körde mig så jag kunde få i mig lite mat. tänk vad lite tom mage kan göra med en? men nu ligger jag mätt och belåten i sängen och det är dags för att sova. jobb imorgon igen 06:45-15:45, underbara älskade tid!


23:40

- trevlig kväll på hugos.

bowling och mat tillsammans med arbets kamraterna har kvällen bestått av och nu ligger jag i sängen och funderar på hur saker och ting har blivit så bra dom sista 2 månaderna. hur saker har förändrats till det bättre och faktiskt bevisat att det är på riktigt. känns underbart från topp till tå. allting är så mycket enklare, så mycket säkrare.


09:28

- fullrulle

trots att jag inte börjar förens kl 12 idag har jag lyckats ringa 5 samtal så nu ordnar saker och ting upp sig. skönt att ha allting gjort så jag inte bara har legat och latat mig. väntar fortfarande på ett samtal men dom ringer tillbaka runt 2.. lite vuxen poäng är det allt till mig. jobbar till 19:15 ikväll sen blir det kvälls promenad med min finaste!


07:11

- är så lycklig att jag spricker.

det var rent ut sagt för jävligt att lämna mitt hjärta sovandes i den varma sängen imorse. hade mer än gärna krupit ner i hans varma mysiga björnfamn igen. längtar redan tills jag ikväll när jag får lägga mig bredvid min fina och somna.

jag älskar dig över allt annat!


09:22

- döda mig

frossa, kallsvettig, nysattacker och hostattcker, jag vill inget annat än och ligga kvar i min säng och bli helt frisk.. sova bort hela dagen och vakna som en ny människa. det är skönt att jag börjar 11 idag men kan inte tänka mig att kroppen mår bättre för det. men pengar är pengar så vad ska man göra?


20:31

- palett ögonskugga

jippie nu håller en annan på att bli sjuk och får väl tacka min goa pojkvän för det. kliar i gommen och både kropp och huvud sviker mig. får se om jag vaknar upp som en zombie imorgon..

på tal om något helt annat har jag beställt och köpt min första palett ögonskugga med 88 färger i. har länge gått och suktat efter en men aldrig kommit till skott men idag slog jag allt till. kan inte tänka mig något annat än att jag kommer bli väldigt nöjd! nu är det bara låta fantasierna flöda med alla färger och nyanser, ska bli så spännande!


08:15

- rullar på som det ska.

ligger i sängen och har en varm famn som håller om mig. ska alldeles strax gå upp och göra lite frukost. jobba 10-19 idag.. skulle egentligen jobbat 11-19 men eftersom jobbet har ringt som en tok sen kl 06:15 imorse vart det ändrade planer. hoppas på att jag får en bra dag iallafall och att allting bara rullar på.


RSS 2.0