08:54

- snart börjar arbetspasset

sitter uppe i lunch rummet och ska snart traska ner för att börja min arbetsdag. igår var en fartfylld och härlig dag med jobb, möte och en liten roadtrip med min fina karl. fick en överraskning av min fina som då råkade vara en bil, mycket lycklig tjej som slipper åka buss hela tiden. men nu på morgonen har jag och hjärtat varit och försäkrat bilen och även skaffat en hem försäkring, inte en dag försent eller hur? haha.. ska även färga håret idag efter jobbet, skulle egentligen gjort det igår men vart helt ändrade planera och tiden räckte knappt till de vi skulle göra. men nu ska jag klämma i mig i clementin och få i mig lite c vitamin sen börjar dagen.


22:28

- sova sova

dagen har rullat på sakta men säkert. jobbat och slitet till stängningen sen kom karln min och hämta mig. åkte hem slängde i oss lite såg på tv sen efter tv programmet "pengarna på bordet" så tog jag på mig mina spring skor och gav mig ut. karln hakade på med cykeln, har jordens sämsta kondition men det blir bättre desto mer jag springer. men nu är jag ren och fin efter en dusch och ska snart stänga av tvn, jobbat öppning imorgon kämpigt att ta sig upp men efter jobbet imorgon blir det en förändring på håret, spännande.


14:14

- jag mår bättre

saker och ting är bättre, jag mår bättre. just nu ligger jag i sängen lite halv död efter att ha ätit lite lunch. ser på grinchen och längtar massor till julen. ska vila ett tag sen blir det en promenad i det kyliga och fina vädret.


14:42

what dosen't kill us make us stronger


13:57

- för helvete

jävla äckel humör som rubbar mig totalt. känns som att jag varken vet ut eller in, vad hände liksom? hoppas på att det går att skaka av sig under dagen för såhär kan jag inte gå att må. försvinn, försvinn.


14:41

- cash is king

idag var jag och skrev på anställnings avtal på bemanningsproffsen som extra arbetare utöver det jag jobbar på k-rauta. har varit inne på hem sidan och bokat in mig på massa pass så hoppas på det bästa. det känns skönt att saker och ting börjar lösa sig, det får mig att känna mig lugn. trött på att vara stressad och upprörd över små saker. glad över att jag har en fin pojkvän som hjälper mig och stöttar mig genom allt, puss på han!


16:42

- hej och hå

den här dagen har varit bättre än gårdagen kan man säga. bilen är på verkstaden jag har fått ett "väl betalt" extra jobb så jag kommer att klara av mina studier. ska ringa tillbaka till dom imorgon för att lämna papper osv.. kommer självklart att jobba kvar på k-rauta på helger och dom tiderna jag kan. lite extra pengar är inger som skadar. förutom allt med bilen känns det bra. men att bilens reparation kosta 2600 kr var väl mindre roligt men det är sånt som löser sig.

nu blir det iallafall paus sallad med en saknad vän efter en dag på jobbet, känner mig lite halv slut i huvudet efter att ha gått upp så tidigt imorse, det är inte ofta. men det är skönt att sluta skapligt.


21:27

- skit dag

sämsta dagen någonsin, allt har bara varit skit. fyfan för den här dagen. tur att jag har en snäll pojkvän som ställer upp och hjälper till..

nu ska jag dra täcket över huvudet och hoppas på att jag inte vaknar imorgon..


09:47

- ledig idag

ligger i sängen och grisar mig på min ledig dag idag. ska strax upp och göra i ordning mig för en tripp till stan med min karl. ska in på stadium och köpa den efterlängtad vinter jackan, ska tydligen bli minus grader nästa vecka så det börjat bli dax nu. ska väl även kolla om man hittar något annat som lockar. senare i fm/em ska jag ut till skärblacka fast ska först hämta bilen på pappas jobb. jag tänkte att jag och hunden skulle ut i skogen och hitta lite svamp. jag ska även passa på att söka och leta lite jobb medans jag har datorn i närheten.


09:47

- ledig idag

ligger i sängen och grisar mig på min ledig dag idag. ska strax upp och göra i ordning mig för en tripp till stan med min karl. ska in på stadium och köpa den efterlängtad vinter jackan, ska tydligen bli minus grader nästa vecka så det börjat bli dax nu. ska väl även kolla om man hittar något annat som lockar. senare i fm/em ska jag ut till skärblacka fast ska först hämta bilen på pappas jobb. jag tänkte att jag och hunden skulle ut i skogen och hitta lite svamp. jag ska även passa på att söka och leta lite jobb medans jag har datorn i närheten.


0834

- morgon mys

det bästa som finns är att ligga tätt intill min prins och gosa. det är då fjärilarna i magen känns och allt blir så pirrigt.

sitter nu och äter frukost och ska snart åka till jobbet. snäll som min karl är så kör han mig när han håller mig vaken halva nätterna. tur att det inte är så lång dag idag för då hade jag antagligen slagit ihop som en räka.


22:29

- nöjd tjej

nu på kvälls kvisten så har jag och älsklingen satt upp väggtexten som jag fick hem idag. är så nöjd med resultatet och är glad att karln hjälpte mig annars hade det aldrig fungerat, min händiga man. äntligen börjar det kännas som ett "hem", precis lagom nu när vi börjat tittat lite mer på 2or men det är tur att jag kan ta med mig all fin inredning jag köpt. mitt hjärta blir idiot på hur jag håller på dag in och dag ut, stackarn! nu ska jag krypa till sängs för imorgon blir det jobb och vad kvällen har att erbjuda är sånt som märks.


22:30

-

hur underbart är det inte när man kommer hem hungrig och trött efter jobbet och möts upp av den finaste personen på jorden som har gjort mat och tänt massa ljus i lägenheten. jag smälte en stund när han stod där med sitt finaste leende. blir helt pirrig i kroppen, så underbar är han!! världens bästa pojkvän helt klart.


10:05

- klar för start

nu är allt klart för att börja jobba, sminket är på, matlådan är ner packad och jobb kortet är ner packat. nu är det bara att vänta på att kl ska gå lite snabbare.. bussen får 11:05 och jag jobbar 11:30-19:15 idag. har jag tur så kan jag åka hem med farsgubben som också slutar kl 19 ikväll.

imorgon är det möte med skolan igen, ska lämna in polis registret, kopia på körkort och motivering till varför jag vill gå där.. håller båda mina tummar och alla mina 10 tår för att få komma in på skolan. men tills dess blir det jobba,jobba,jobba så mycket som möjligt så pengarna rullar in för det är ett STORT behov om jag ska kunna plugga.


14:20

- 28 snart 29

börjar känna mig lite skakis i både huvud och knän efter att ha varit vaken i 28 snart 29 timmar.. dock var det självförvållat men det var det värt. var mycket piggare än vad jag trodde att jag skulle va men nu börjar det känns lite.. sitter på pendeln på väg hem till mamma och pappa där jag ska slänga mig i sängen som en riktigt säl!! kan bara säga att det här var defenitivt inte sista gången, påt igen nästa vecka. har lärt mig så mycket bara på idag, tacksam att matilda visar och ber mig hjälpa till så jag lär mig. övning ger färdighet!


21:38

- vad är sova för något?

haft en mysigt dag med mitt hjärta, ätit pizza och bara glassat oss i sängen nästan hela dagen. var förbi steffe och madde en sväng, micke hjälpte steffe att byta däck på bilen medans jag var uppe och pratade med madde.

jag borde egentligen lägga mig och sova ska upp kl 00:00 igen för då ska världens bästa pojkvän köra mig till Linköping där jag ska hem till matilda för att följa med i lastbilen inatt. 02:00-14:00 ska jag åka med sen blir det att åka hem till föräldrarna för en bit mat. så man kan säga att när kl slår 11 imorgon förmiddag har jag dygat som det så fint kallas, haha. tur iallafall att min karl som alltid annars är en redig klippa.


22:54

- slut som artist

sitter i soffan med min älskling och dricker te och ser på film efter dagens bravader. kl 08:00 imorse bar det av till ullared tillsammans med steffe, madde och självklart karln. efter att ha köat för att få komma in i nästan 1 timme så fortsatte kaoset med alla människor. 5 timmar senare var vi klara och jag var till en början inte alls nöjd med vet jag hade köpt, tyckte det var alldeles för lite men när jag kom hem med sakerna insåg jag att jag är mer än nöjd! ska även till ullared i november igen med mina föräldrar så valde att hålla i pengarna. karln min spenderade så det stod härliga till och var lika nöjd när han kom hem. nu ska jag gosa ner mig i björn famnen och fortsätta se på filmen. dagen idag har i vilket fall som helst vara super bra!! bilder på vad jag köpt kommer imorgon.


22:17

- sov dags

nu måste jag lägga mig och sova upp och jobba imorgon 10-19 men innan det ska jag hinna och tvätta kl 7..

har haft en mysig kväll med mina två pojkar i soffan. var även en sväng på maxi och handlade lite. har en helt underbar karl som kör runt på mig överallt och ingenstans. vad skulle jag vara utan honom? han är hela min värld min fin fina. skulle kunna skriva flera sidor om hur mycket han betyder och hur tacksam jag är för allt han gör och hur mycket jag älskar honom men nu måste jag faktiskt sova. kan bara säga att utan är jag ingenting, skulle offra allt för han. han är mannen i mitt liv.

natti natti och sov gott ni där ute.


09:38

- morgon promenad

varit ute på en morgon promenad och nu när vi är hemma igen har vi lite morgon mys. har jätte ont i munnen, antar att det är en av dom dumma visdoms tänderna som kommer igen?? får knapra alvedon och hoppas på att smärtan försvinner.


22:11

- tröttmössa

nu börjar det bli dags att dra täcket över huvudet och sova. fullrulle kommer det vara imorgon från 7-4 på em.. min lediga dag går åt till olika ärenden, hunden kommer kl 7, vi ska åka lämna en av karlns bilar kl 8 på en glas firma efter det blir det att åka direkt ut till skärblacka för att hämta en tv och kl 1 blir det studiebesök på lastbils skola. ska bli så roligt och intressant med skolan men mycket frågor och funderingar har dykt upp angående ekonomi osv.. tur att jag ska på möte igen den 18 så jag kan ta reda på mer fakta angående det.


19:20

- myspys

har köpt hem lite gottigott och väntar på att karln ska komma hem från garaget då blir det film och mys. känns som att mina ögon ska falla ihop vilken sekund som helst men vem kan inte hålla sig vaken för lite mys? har ju även köpt en jätte fin hjärtformad skål som nu är fyllt med lite godis. älskar spontan köp dom blir alltid bäst!


06:09

- ingen bra kombination

känner mig en aning sliten och att promenera till bussen i det här mörka och ruskiga vädret gör det inte bättre.. ute för länge på lördag till söndag natten som slutade med för några timmars sömn och ingen sömn på bussen på väg upp sen var det fullt ös där, somnade runt 5-6 på morgonen upp och äta frukost och ännu en gång alldeles för få timmars sömn. försökte både sova och vila på både båten och bussen hem men lyckades inte med något, tyvärr.. somnade iallafall 11 igår kväll och nu upp igen 5, känner mig aningen illamående för alla få timmars sömn jag fått.

men jag hade en super rolig kryssning och var verkligen skit mysigt att bara umgås jag, min mamma, syster och moster. trots det så var ändå det bästa när hjärtat kom hem från garaget, trots mitt sunkiga humör som jag får av för lite sömn och för mycket mensvärk var jag den lyckligaste personen när han klev in genom dörren. hemsk känsla att vara ifrån honom trots att det bara var en dag men det räckte gått och väl för mig.

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3526415/images/2012/pic_5073a38a9606ee11127b6102.jpg" class="image">


00:23

- fix och don

idag har jag pulat och pillat på allt, slipat och grundat mitt lilla projekt och väntas på att få på sig ännu lite mer färg imorgon. har även städat hela lägenheten från topp till tå finns inte ett dammkorn så långt ögat kan nå. fick även hem min väggtext idag "home sweet home" efter mycket om och men var även den upp på väggen, kan inte låta bli att klappa mig själv lite extra på axeln. fint vart det och det gav resultat till att jag fick 2 vatten blåsor på varsitt pekfinger. men vad vore en bal på slottet.

vart även en sväng om till linköping lite spontant med karln för att kolla biltema och ikea. kom hem med lite smått och gått en ny klocka till köket som jag och hjärtat satt upp förut och även lite små burkar till kaffet, oboyn osv.. ska eventuellt till ikea med min mor och syster någon dag inom den närmasta veckan så jag valde att hålla i pengarna lite extra idag, svårt men det gick.

nu måste jag sluta skriva här kl ringer 9:00 och med tanke på vilken sömntuta jag har blivit så kan det bli en kamp.. men måste hinna med att måla en sista gång innan jag börjar jobbet kl 12:00..


08:49

- pillipill

lugn dag på jobbet igår men tiden hann rusa iväg få tal gånger iallafall. på jobbet idag har jag köpt färg, sandpapper och pensel till mitt lilla projekt. men direkt efter jobbet tog jag bussen till stan och gick in på lager house för att köpa dekorkakel plattor men dreglade nog över det mesta i butiken. tittade även på en tandborste hållare men lyckades hålla fingrarna i styr och gå ut med 2 paket dekorkakel. mötte upp älsklingen utanför netto butiken som ännu en hel dag har varit i garaget, vi handlade lite sen bestämde vi oss för att åka och köpa tandborste hållaren. ännu en gå var det svårt att bara gå ut med den men jag lyckades!! var även inne på kjell och company och karln köpte fler el uttag för att slippa byta på allt hela tiden, mycket smart ide.

hemma satte jag igång och skrubbade rent och väntade på att sätta upp plattorna, karln åkte ännu en gång till garaget för att fixa med det sista så jag passade på att göra det själv. efter lite pill hit och dit och bra musik i högtalarna satte det sig på plats. var inte alls så svårt som jag trodde, blir att köpa ett par andra plattor till badrummet. tyckte iallafall att det vart en stor skillnad på köket, det gjorde ett riktigt lyft mot hur det var innan. tänk vad lite små pill kan göra.

här kommer en bild på tandborste hållaren och före och efter bild på köket.


07:53

- mitt i natten

fast kl är snart 8 känns det som att klockan är mitt i natten på något konstigt sätt.. men vad gör det? upp och hoppa för nu är det jobb som står på schemat.


22:41

- hel dag med min karl

idag har varit en riktigt hel dag med mitt hjärta. vi har varit runt i alla möjliga butiker och tittat inspiration till mini "renoveringen" av lägenheten. köpte mig 2 snygga påslagna som jag är förälskad i, var även och tittade på en byrå och lite annat. ska suga lite mer på karamellen så får vi se sen hur det blir. efter allt farande så åkte vi förbi china köpte med oss mat hem och såg på tv för att sen ta oss ut igen för att pilla lite med bilen. nu jag vi varit hemma ett tag sätt på den sämsta filmen någonsin "för kärlek". har även hunnit städat och duschat.

imorgon är det jobb 9-18 är det som gäller, känns ännu en gång som att det var 100 år sen jag jobbade men så är det ibland. vem vet snart kanske jag pluggar?

mina nya påslakan, förälskad..


06:23

- vad hände liksom?

vaknade med en underläpp som ser ut att vara gjord av botox.. sisådär 5 blåsor på ett och samma ställe. känns som att läppen står ut en halv meter och ska sprängas av smärta vilken sekund som helst.

smörjt på med anti ätit lite frukost så nu ska jag och min botox läpp lägga oss och sova igen. förbannade skit!!


22:50

- inspirationen är på topp

hej och hå nu ska det göras om i våran lilla etta. efter att ha haft en trevlig kväll hemma hos steffe och madde har inrednings inspirationen kommit på topp. kan dom få så fint i deras lilla etta så kan vi också! vi börjar med att tapetsera om och om det går som jag vill så blir det redan på fredag. hittat fina ljus lyktor, en stor fin köks klocka, fina tavlor och även tittat på ny soffa och byrå till både hall och badrum. nu ska inte allt köpas på en gång men lite små fix tills lönen kommer ska nog kunna ordnas.

det bara snurrar idéer i huvudet, mysigt nu när hösten är här med alla tända ljus man får ha. jag blir väl lite för exalterad och skulle väl mest av allt åka köpa allt imorgon, bums. men nu tar vi en sak i taget, lite små piff kan nog ge lägenheten ett lyft. bara jag får bort den fula soffan och tapeten kan jag nog vara ganska nöjd.


RSS 2.0