19:22

angående julklappar så har jag nog den bästa julkappen, inte alls dyr och det finns olika saker att välja mellan. går att ge till både henne, han eller båda två. det är en så kallad smartbox, det är svårt att förklara vad det är men det är en upplevelse, bo på hotell, lära sig baka osv. det finns sjukt mycket att välja i mellan och finns från 295 kr upp till 2000 kr. det finns på internet att köpa men även på åhlens.
 

19:00

kan inte sluta skryta om att jag faktiskt längtar till min nya phonie kommer, tror jag har en till som längtar tills den kommer så han kan få ta över min telefon? min oerhört snygga karl. kan även säga att jag längtar till alla kanalerna och det super snabba internetet kommer och jag tror heller inte att jag är ensam om det. skönt att ha ett ''hem'' med alla saker, tv kanaler, internet osv. kanske var dags efter att ha bott här snart 1 år? bättre sent än aldrig får man säga. kan även vara tydlig med att min nya telefon är vit, så länge som jag har längtat efter en vit telefon!! tror karln blir nöjd över att slippa höra tjatet om en vit telefon, haha.

14:50

- ajsining bajsing liten katt

har haft matilda här på ett litet snabb besök i förmiddags. vi fördrev tiden med att prata om allt och inget som vanligt. nu har hon åkt hem och jag har gosat ner mig i sängen med lite tända ljus. ryggen och nacken gör så himla ont idag så ska lägga mig och vila lite. ensam hemma 2 är även på tvn, klassiker om jag får säga det.

på tal om annat så vill jag börja julpynta i lägenheten men det är svårt när man inte jag något. imorgon ska jag iallafall köpa mig en adventsljusstake, det kan man inte vara utan. på söndag blir det även jul bakande hemma i skärblacka,mys.


20:38

 
du är mannen i mitt liv, mitt livs kärlek.
 
 

19:20

- det är hemskt
 
jag trodde aldrig att jag skulle säga och skriva det här men fy vad jag saknar att träna och springa. jag som innan har varit en stor periodare när det gäller träning och inte hållt mig mer än 2-4 veckor har verkligen fastnat och fått en helt annan syn på träning och kost. sen olyckan har allt bara gått neråt, för ont för att röra mig eller träna och latheten = godis ätande. både skäms och mår dåligt över hur onyttigt jag ätit dom senaste dagarna. är även så oerhört trött sover fram till 12 på dagarna och forsätter sen att sova på em.. känner mig helt utmattad och slut körd. ibland känns det knappt som att jag är med i matchen, som om jag vore någon annan stans. men i helgen ska iallafall jag och karln börja med lite små promenader och nästa vecka hoppas jag på att kunna börja träna lite lätt, det är så enkelt att hålla kosten när man tränar men när man bara går hemma såhär är det död åt det. men som sagt jag kommer att komma tillbaka och ännu längre för en gångs skull har jag bevisat för mig själv att det är med träning och bra mat jag vill leva, då jag mår som bäst.
 
men nu ska vi prata om lite positiva saker och det är ju att jag och min stora kärlek har 2 fina år tillsammans och som jag skrev igår känns det helt otroligt att tiden gått så snabbt som det har gjort. tyvärr vart det inte att gå ut och äta, jag mår inte alls bra idag så vi fick nöja oss med potatis gratäng och lövbit till middag som min snälla karl lagade åt mig. kvällen kommer bestå av mys i soffan med onyttigheter och film, älskar att bara få ligga i karls stora björn famn, finns inget bättre!

22:58

- dött på den här fronten
 
som ni förstår så har jag legat lite lågt med den här fronten dom senaste dagarna, den mesta tiden har gått åt till att vila. igår var jag uppe på akuten igen angående värk i örat och yrsel men dom kunde inte hitta något så dom skickade hem mig igen och sa att jag skulle 'vila'' och återkomma om det blir värre.. sjukvården säger jag bara ibland. men det är bara gillar läget och göra som dom säger helt enkelt. men trots det dystra har det även hänt bra saker som idag tillexempel var tele2 här och mixtrade och trixade lite med tv och internet abonnemang och samtidigt fixade dom iordning min telefon så mina räknngar slipper ligga på 1600 kr varje månad.. så i slutet av december kommer jag att få hem en samsung galaxy 3 som pricken över i.
 
på tal om bättre saker så har även jag och min stora kärlek 2 år imorgon, det är läskigt vad tiden har gått fort men trots svåra tider så ångrar jag inte en sekund att jag är vid hans sida. tråkigt att vi mår som vi gör efter helgen olycka men vi får helt enkelt göra det bästa av situationen så det blir käk på texas och kvällen kommer bestå av massor av mys.

15:19

- önskar inte ens min värsta fiende

hade en trevlig kväll igår på texas med jobbet, mycket gott var det också. natten spenderades med karln några timmar ute med några kompisar och resten på sjukhuset. blev tvungen att ligga inne från 02:30-09:30 med nack krage och hela köret. vill aldrig mer vara med om det här, jag vill aldrig mer krocka. det här önskar jag inte ens mitt värsta fiende. muskel skador och öm kropp lyckades jag komma undan med vilket egentligen är ett under med tanke på hur bilen ser ut.. åter besök om 1 månad och hoppas på att saker och ting fortfarande ser bra ut. karln min klarade sig också utan några större skador, 1 blåmärke på revbenen och tack gode gud för det för vad skulle jag göra utan honom? över lycklig att vi lever, änglavakt.


01:10

- sova sova

imorgon ska det sovas det kan jag säga er!! sova sova sova.. men måste avbryta sovningen ca 1 timme måste få in träningen också, jag klagar inte för det. men som sagt sova sova sova, mycket mer än så kan jag inte säga just nu.


22:36

- mör i kroppen

ny duschad och fin ligger vi i sängen och ska sova. vi var ute på en långpromenad på 6 km så är skapligt mör i kroppen. har även gjort en kopp varmt honungs te som jag hoppas kan hjälpa mig med sömnen. är klippt slut så hoppas att det ger lite resultat i natt.

jag har även turen på min sida imorgon att få skus till jobbet, bästa pappsi hämtar mig! guldstjärna till honom.


19:35

- kör bara kör
 
idag har jag både sprungit 15 min och efter det blev det en timmes botcamp och adrelalin kickarna bara flyger runt inom mig och det känns som att jag skulle kunna springa 1 mil eller 2. kan inte kortfatta det bättre än fyfan vad kul det är att träna!
 
tidigare idag har jag umgåts med min stora kärlek, varit på hundrastgården med littel m och tränat. snart kommer my big love igen och då blir det en lång promenad med mina finaste. kan inte säga något mer nu än att jag mår jävligt bra. jobb imorgon 06:45-16:15 ber till honom där uppe om att få sova inatt!!

11:10

- bättre men inte bra
 
humöret är lite bättre men långt ifrån bra, är fortfarande väldigt irreterad över det imorse och vad händer när emelie blir irreterad? jo hon blir inte bara irreterad på en sak utan hon väljer att bli det på 1000 andra saker också. men vad vore en bal på slottet.
 
messi bus har iallafall varit ute på promenad och jag ska snart slänga mig in i en dusch för kl 1 ska jag följa med karln. i eftermiddag blir det tränigen och innan dess antar jag att det blir att ta tag i svinstina här hemma och städa. lat är vad jag är.

07:12

- nu blir jag trött påt

kan bara säga att det är ju då en jävla tur att man inte jobbar natt när man bor i det här huset!! är det inte musik hela nätterna långa eller tidiga mornar så är det självklart hantverkare som ska väsnas. både igår och idag innan kl 7 och det är fan inte okej!! man blir inte ens förvarnad om att det kommer väsnas lite extra såhär ligger jag IGEN utan att kunna somna. hade jag vetat det här att jag åkt hem till mamma och pappa för att få sömn med tanke på att jag nu för tiden inte kan sova. mitt humör är inte på topp och kommer defenitivt inte att bli bättre än såhär heller, jävligt trött på saker och ting!! far åt helvete


23:16

- honungs te
 
sitter och snuttar i mig lite honungs te i hopp om att kunna sova hela natten lång.. börjar bli trött på allt halv sovande hela tiden, blir idiot! men håller tummarna för att få sova hela natten inatt.
 
har varit ute på en lång promenad med littel m och big m alltid lika mysigt. tyvärr så fick messi syn på en hare och varken jag eller micke hann säga ifrån innan han var efter den och borta.. både jag och karln sprang runt och skrek som dårar och hade panik.. efter några minuter hittade jag honom men fy f*an så rädd jag var, dumma hund!!! nu ska jag hoppa till sängs och mysa, ledig dag imorgon.

22:11

- ner bäddad

ligger i sängen klippt slut efter för få timmars sömn, jobb och träning. kommer sova gott inatt det är en sak som är säker.

imorgon kommer messi bus hem till oss igen, ska bli super mys att få ha båda mina favvo killar i min närhet.


07:22

- svårt startad

låt dom här timmarna på jobbet gå snabbt!


23:23

- man tar det man har

kom på såhär på kvällskvisten att jag inte hade någon matlåda tills imorgon och ekonomin tillåtet ej en sallad på lindahls. jag fick helt enkelt ta av det som fanns och det fick bli köttbullar, rödbetsallad och skivad gurka. skrattar för mig själv när jag tänker på vad jag ska äta. ska bara påpeka att det är inget ihop gojsat nu utan det ligger i varsin matlåda. som sagt man får ta vad man har helt enkelt. lite halv nyttigt men ändå inte.

nu ska jag krypa till sängs, upp tidigt imorgon 05:10 står klockan på, love life. slutar 4 då blir det häng på gymet och sen en promenad med karln.


00:50

- lägg dags?

kanske dags att gå och sova? imorgon på fm blir det gym och på em är det kalas som gäller.

kvällen har varit lugn med mys och beck tittande på tvn. det behövs det också ibland. men nu ska jag gosa ner mig lite extra och ge karln en redig godnatt kyss.


12:24

- full fart
 
somnade om ännu en gång efter förra inlägget och väcktes 3 gångenn vid 9 tiden. var fortfarande mer död än levande men hade inte så mycket mer val än att gå upp ur den sköna och varma sängen. slängde på mig tränings kläderna stoppade i mig en macka och gick ner med det som skulle tvättas sen tog jag cykeln till gymet. körde ca 1 1/2 timme, 40 min på crosstrainerna och resten körde jag mage/rygg och lite armar. sen var det bara att cykla hem igen, hänga upp tvätten, diska och städa i ordning. nu är jag klar med allt och har till och med hunnit med att duscha och fixa håret. strax är det dags att göra iordning lite mat, det får bli något enkelt och lätt idag.

11:39

- jag lovar och jag svär
 
när alla säger nej ska jag säga ja
när allting går emot ska jag hålla kvar
när världen faller ner är det du och jag.

08:26

- sömntuta

ställde kl på 07:30 för att gå till gymet och det fanns inte en chans att jag kom upp. ställde om kl till nu och mina ögon står åt alla håll och kanter. förstår inte vad det är med mig, jag som har varit den mest morgon pigga personen och nu är jag som en zombie om jag får gå upp innan 10? har även sovit dåligt inatt som jag alltid gör när jag ska jobba. verkar inte spela någon roll vilken tid det är vaknar ändå stup i kvarten.


Nov. 16, 2012


22:19

- mätt som en plätt
 
nu är både jag och karln så mätta att magarna står åt alla håll och kanter. det här kommer jag inte komma undan med så imorgon bitti är det gym som gäller. ska även passa på att tvätta på morgonen också, börjar inte jobbet förens kl 2 så har lite tid på mig innan om man säger så.
 
sitter och laddar ner lite tränings musik, vad är bättre än riktigt bra musik i öronen när man tränar? karln min har laddat ner itunes och och youtube download. får se hur det går att lägga in dom på telefonen sen. men jag har iallafall lyckats ladda ner lite musik.

20:05

- unna mig

ikväll ska jag unna mig lite gott, både sprungit och promenerat idag så behöver inte ha allt för dåligt samvete. köpt hem chips och lösgodis för 12 kr.. kommer inte ens ihåg när det hände sist, har nog aldrig köpt under 40 kr, haha.. men det är aldrig för sent att ändra sig!


13:45

- jag borde vara gladare än vad jag har.
 
har fått bra besked som tyvärr lyckades göra mig mer ledsen en glad för tillfället. fått besked om att jag har kommit in på yrkesförar testmodulen och jag börjar den 3 december men trots det så kryper panik på mig. hur ska jag gå runt? 3000 kr i månaden är inte mycket att hänga i jul granen när hyran är på 3100 kr och telefon räkningen minst på 1000 kr.. känner mig en aning förvirrad och faktiskt lite ensam. ska traska iväg till gymet, komma på lite andra tankar och hoppas på att saker blir bättre under dagen.

17:16

- hej hopp
 
idag var det jobb 06:45-13:00 kort och skön dag. efter jobbet tog jag pappas bil hem, slängde i mig lite mat och hämtade hunden för att sen åka vidare till madde i haga. ställde bilen där och traskade runt lite överallt och ingenstans men ca 7 km vart det, nöjd tjej. nu ska jag bara slappa och inte göra någonting ett tag, är döds trött.. vad kvällen har att erbjuda återstår att se.

21:48

- fortsätt simma
 
att ta sig till gymet idag var ett rent helvete, var mer godis sugen är någonsin och tappade både koncentration och orken ett tag. knappt så jag tog mig upp ur soffan för att ta mig till gymet men efter mycket om och men kom jag upp och satte mig på cyklen mot gymet. trodde att orkeslösheten skulle släppa när jag väl kom till gymet icke sa nicke benen var fortfarande lika tunga och kroppen skrek trött! väl uppe på på löpbandet började jag promenera för att värma upp men var motivationen var i botten så gick inte mer än 3 minuter för en jag började springa istället. benen var fortfarande tunga och energien hade inte kommit tillbaka. kändes i början som den sämsta starten på min nya spring vecka och som pricken över i skulle jag springa yttligare 1 minut. lunkade på i lagom tempo och ökade sista minuten för att ta ut mig lite extra. efter kom lyckoruset och jag fick tillbaka all min energi. det är konstigt vad lite träningen kan göra med kroppen ibland. slapp äta onyttigt och tog mig iallafall till gymet så ger mig själv en stor guldstjärna!
 
men bara för att jag sprang på gymet betyder det inte att att jag skulle ta en pw med mina finaste pojkar. åkte först och solade sen hem hämta messi för en långpromenad. vart en pw på ca 5 km och om man säger såhär, det känns att mina ben att dom sitter där dom sitter. så är både trött i knopp och kropp idag vilket jag inte alls är ledsen över eftersom jag ska upp imorgon 05:15 för att ta mig en promenad med hunden innan det är dags för jobb. 06:45-13:00 jobbar jag imorgon så blir en kort och skön dag. efter arbetsdagen tar jag mig direkt hem till madde för att ta mig en långpromenad med henne också, ska bli mysigt.
 
nu ska jag lägga mig i sängen och drömma mig bort.

22:53

fitnessguru har super snygga shakers som man också kan mixa färgerna på, är så otroligt sugen på att beställa hem 1 eller 2. dom kostar endast 49:- så det är ett väldigt bra pris. skulle vara kul att ha en med samma färga och en annan lite mixad. jag menar lite nytt i tränins livet gör det bara mera motiverat. ska suga lite mera på karamellen så får vi se vart det landar imorgon. vet nog redan hur det kommer sluta o jag känner mig rätt.
 
 
 
 
 
 
 

22:07

- kvällspromenad
 
vart en lång och skön kvälls promenad med mina fina killar under den stjärnklara himmelen. messi sprang och bus som en tok i slutet och fick några riktiga cp ryck. nu ligger han död på mina fötter och snarkar, den lilla tröttmössan. 

19:23

- home sweet home
 
dagen på jobbet gick snabbare än vad jag trodde att den skulle göra, skönt när tiden springer iväg. nu har jag precis fått i mig ,mat stekte på lite pyttipanna och ägg, mums sitter fint i magen. snart kommer messi bus hit och övernattar tills onsdag, ska faktiskt bli mysigt. ikväll när han kommer blir det en lång promenad med karln och självklart får busfröt följa med. men först, halv åtta hos mig.

08:03

- sömn problem?

förstår inte vad det är med mig och sömn.. har ännu en gång varit vaken halva natten. så är det alltid när jag ska jobba hur trött jag än är så kan jag inte sova till 100%. sjukt störande eftersom det är när jag jobbar jag behöver sömnen som mest. när jag är ledig sover jag som en stock hela natten utan några som helst problem. konstigt är det allt men det går inte göra så mycket åt. upp och äta frukost sen är det jobbelijobb som gäller.


22:00

- slappar

ligger i soffan och känner mig en aning sliten och mör i kroppen. såhär på kvälls kvisten förut vart det en pw med min fina och efter det åkte vi och solade, så skönt! nu är jag ny duschad och fin. ska snart slänga mig i sängen imorgon är det jobb 9-18 är det som gäller och förresten gjorde världens godaste pasta sallad med fullkorns pasta, majs, skinka, gurka och feta ost. självklart gjorde jag en dressing till det också och det vart så himla gott!! så nu har jag matlådor för hela veckan, haha


13:37

- på bussen

igår var det en trevlig kväll först bio med min andra halva sen ut en sväng och träffa vännerna. kvällen slutade runt 4 tiden inatt med lite mys i sängen. imorse vaknade vi vid 11 tiden båda två och var mer döda än levande men det var inte så mycket att göra åt, upp och göra i ordning sig för ett spring pass på gymet med systeryster. men nu sitter vi svettiga och dana på bussen på väg hem till skärblacka där vi ska fira pappa på fars dag.


19:15

- dags att sätta fart
 
kanske dags att hoppa in i duschen? har både hunnit varit i affärerna med matilda och emelie och efter det hämtade hjärtat mig så tog vi oss en solning i haga, mycket skönt! skulle egentligen gått en promenad också men det fanns det ingen tid till så får ta det imorgon istället. blir en tajt dag imorgon, kl 11 är det dags för träning på gymet efter det hem till skärblacka och laga mat till far min tillsammans med min syster. äta och fixa där hemma sen blir det snabba puckar hem igen, gå en pw med min fina karl och sen på kvällen kommer moa hit och myser med massa onyttigheter framför solsidan och beck, mys. men nu måste jag sluta skriva här biljetterna ska hämtas ut 20:45, hoppas att jag kommer ut levande!

14:43

- bio mys
 
ikväll har jag bokat bio till mig och karln, skönt med lite kvalitetis tid. bokade paranormal activity så jag får se om kommer ut levande ut bio salongen eller inte. tur att jag har min stora björn famn bredvid som jag kan krypa upp i om jag skulle bli rädd.
 

20:58

- sten hårt
 
tog i så jag trodde jag skulle spy på löpbandet men satan så skönt det var efteråt. börjar mer och mer gilla att springa och får riktiga adrelalin kickar efteråt, hoppas att det fortsätter i den här riktningen. mitt spring schema som min mor har gjort åt mig fungerar riktigt bra och passar mig som handen i handsken, fortsätt simma fortsätt simma. efter gymet vart det en sväng till solariumet och vad är inte skönare än att lägga sig i ett varmt solarium? blir helt avslappnad och slumrar till flera gånger, perfekt avslut på träningen. efter solningen åkte vi hem stekte på lite fiskpinnar och gjorde mos till och slängde i oss lite mat innan nästa konditions pass. vart en pw på 4 km efter maten tillsammans med karln, kändes skönt att gå runt där och bara prata. så nu kan man säga att jag är skapligt mör i kroppen, om jag fick skulle jag gå och lägga mig redan nu men det finns inte på kartan. dags att slänga sig i en dusch och börja förbereda sig inför kvällen, får se vad den har att bjuda på.

15:27

- åt det bättre hållet.
 
jag mår bättre, saker har blivit klarare och saker börjar lösa sig. mitt huvudet är tungt efter ett dygn i dimman, känner mig trött och sliten. jag vill aldrig vara med om det här igen, jag trodde att jag var starkare än vad jag var. senaste dygnet har varit hemskt och snälla låt mig aldrig vara med om det här igen, bryt aldrig ner mig såhär en gång till, nästa gång vet jag inte hur det slutar. men slut disskuterat om tråkigheter saker kommer bli bättre, det blir vad man gör det till helt enkelt. nu är det dags att slänga på sig träningskläderna för att gå ner till gymet och hälsa på löpbandet, tar mig en spring tur för att lugna nerverna och må lite bättre.

08:48

- som i en dimma

ny dag och jag hade hoppats på att det som hände igår bara var ett sjukt skämt.


22:42

- allting värker

hjärtat värker, kroppen värker. det känns som att kroppen är i 1000 bitar. känner mig döds sjuk och som att jag lever i en mardröm, jag vill vakna och få slut på lidandet. jag vill ha dig här hos mig, du är mitt liv!


13:09

- ingen bra dag.
 
känner inte alls för något idag, känner mig bara allämnt grinig. jag vill ta mig till gymet men ingen lust att promenerar ner i regnet eller hem för den delen heller.. älskar när man kommer till den jobbiga veckan i månaden, livet känns helt underbart. inget kan jag göra, tankarna flyger och far som dom vill. hoppas på att gymet kan få mig på andra tankar, det brukar det vara bra på. hejhopp!

09:13

- myspys

ligger i sängen och gosar med min karl som sover så sött bredvid mig. är ledig idag fast ska trots det på jobb möte 18:00-20:30.. är inte alls road av att behöva sitta och lyssna på massa siffror osv, bättre saker hade jag kunnat gjort. men det är bara att ta sig dit med ett leende på läpparna sen hem igen. vad vore en bal på slottet?


06:06

- utan dig vore jag ingenting.

min dyrbarare skatt jag älskar dig från topp till tå och skulle aldrig kunna tänka mig ett liv utan dig. du är min dröm som blev min verklighet och kan inte förstå att det är 2 år sen första gången jag fick en puss. mitt liv med dig är perfekt och det finns inget jag skulle vilja ändra på för du har allt jag någonsin velat haft! du är den vackraste personen på jorden och du lyser upp även dom mörkaste dagarna. ingen emelie utan sin fina micke.


22:52

- försvinn

när ska huvudvärken släppa helt? är det inte migrän anfall så är det små huvudvärk ständigt. huvudet känns helt matt och som att det skulle väga 10 kg extra. jobb imorgon och jag borde väl egentligen sova vid det här laget men inte det lättaste när huvudet inte är samarbetsvilligt och ger mig smärta istället för sömn. usch och fy för det här.


22:39

- piss och pannkaka
 
sitter och tittar på beck och ska snart slänga mig i sängen. mår som en kratta och det känns som att jag håller på att bli sjuk.. inte alls roligt. får se hur det blir under natten, kan alltid hoppas åt det bättre hållet.
 
idag har jag umgåts halva dagen med min karl och på em tog jag bilen hem till mina föräldrar där det bjöds på stek sås och potatis, vart även lite te drickande och planeringar inför julafton. känner att det pirrar i magen redan nu, älskar julen något fruktansvärt mycket.
 
slut skrivet här ska lägga mig i sängen med en kopp te och hoppas på att jag blir bättre under natten, vägrar att bli sjuk.

18:18

- som en tok

mitt hår har blivit åt det bättre hållet efter att ha slängt i silver shampo resulterade det till ljusare slingor. börjar känna mig nöjd med det.

idag har varit en bra dag, massor av mys imorse och efter lunch tog vi oss en sväng till maxi och sen hem igen. jag åkte till gymet sprang som en tok på löpbandet, så sjukt jävla stolt över mig själv! vart lite halvt stressad eftersom jag kom 1 timme innan det stängde men det fungerade det också. imorgon kör vi påt igen. vart även en solning efter träningen och slumrade till några gånger, perfekt avslut på ett träningspass. nu har jag iallafall grisat ner mig i soffan och ser på tv ska ligga här ett tag sen blir det att börja fixa sig för kvällens bravader.


08:23

- morgon mys

intagit soffan och sitter och zapar mellan alla möjliga kanaler, man får passa på eftersom hemma i lägenheten har man bara 1,2 och 4. jag passar på att mysa lite med vovven också, det tycker han allt om. vi har i stort sätt delat på en 90 säng hela natten, mysigt eller trångt kan jag inte svara på. men ska snart ta bilen och puttra hemåt, älskade lägenhet. men hade en super mysig familje kväll igår iallafall, men nu längtar jag hem till min karl!


08:20

- inte nöjd

ligger i sängen och grisar mig på min lediga dag. frukost och allting är redan i magen, mums. igår var jag och färga håret och tyvärr så ångrar jag det så fruktansvärt idag. trodde först det berodde på att det var ovant men imorse satt den stora klumpen kvar i magen och jag ville knappt titta mig i spegeln. vart inte ens i närheten av hur jag vill ha det och för mig känns det fruktansvärt. blir att åka köpa avfärgning idag och hoppas på att få en ljusare nyans på mina mörkbruna/svarta slingor så jag får mitt jätte ljus bruna utan att se ut som en zebra. det som inte blir rätt får man helt enkelt göra rätt.

bilden är inte rättvis det ser så mycket värre ut i verkligheten + att det är mycket mörkare.


RSS 2.0