09:18

- bra midsommar
 
jag ska inte klaga över min dag igår, har både bränt mig, spelat kubb, ätit god mat och fått umgås med min familj. klockan 10 igår åkte vi ut med våran nya båt med mammas och pappas kompisar. vi åkte ut till en ö på glan och bara glassade i solen fram tills kl 3. hann även med att äta lite ''midsommar'' mat på ön, en annan äter bara potatis och gräslök så det vart min mat. jag har tyvärr inga bilder på datorn, jag har dom på telefonen men eftersom inte min blogg.se app funkar på telefonen för tillfället kan jag inte lägga in dom. kanske kommer in under dagen så ni får se några bilder. hade vilket fall som helst en mycket trevlig midsommar, mycket bättre hade det inte kunnat bli.

19:12

- imorgon börjar vi

imorgon tar vi tar i löpningen och promenaderna, messi (min hund) kommer hit som lite stöd och igång sättning. jag vet att det blir mycket lättare när jag har någon som "drar" mig ut, då får jag lättare att fortsätta. så dom här 6 dagarna jag har ledigt blir en perfekt igång sättning.


07:35

- pannkakstårta

har precis smaskat i mig en bit av pannkakstårtan till frukost. du att den bara var gjord på grädde och jordgubbar och inte massa socker.. men idag ska jag faktiskt cykla till jobbet, måste kom igång med det igen! jag sväller motvilligt som en svamp.

jag hatar att mens kan förstöra så mycket.. men nu ska vi inte haka upp oss på det, de finns fler vägar att gå. nu ska jag göra iordning mig för lite jobb!


19:20

- trevligt kalas

är nu hemma efter en hel dag i skärblacka med lite födelsedags firande för mig. vi åt grillad kyckling m potatisgratäng och andra god saker till. till fika gjorde jag pannkakstårta och den vart faktiskt riktigt god så jag är mycket nöjd över min insats.

nu är jag trött och har krupit upp i soffan och lagt mig ett tag. men jag får inte somna!! måste hålla mig vaken så jag kan sova ikväll. imorgon är det jobb 9-18 och sen är det 6 dagars ledigt..


21:55

- fiske tur

var ute mer båten på en fiske tur farsgubben och pojkvännen. micke fick en gädda på kanske 4 kg och jag fick en bebis gädda. det var fint väder och det är alltid lika roligt att fiska förutom att jag får panik när vi väl får fisk.. men pappa och micke får sig iallafall ett gott skratt. resten av kvällen blir det att ta det lugnt och sr film. imorgon är det kalas för mig.


21:48

- kort men bra kväll

har varit med min faster (som är 1 år äldre än mig) och hennes vänner på en utservering några timmar såhär på kvälls kvisten. hon bor i kungsör annars men var här för att bo på hotell och gå på gatebil imorgon. efter någon timme eller 2 på utservering gick vi vidare till hotellet för att skratta och prata skit, såg även på den engelska versionen av wipeout och vi alla låg nog dubbelvikta i sängen av skratt.

jag blev inte kvar så länge dom skulle upp tidigt imorgon så jag fortsätter min kväll hemma med film och gottigheter.


17:35

- nya tag, allt är möjligt

fick med mig ett par spring skor hem ifrån stan förut. fick stå på en platta för att se vilket som passade mig bäst. det blev ett par nike med mer sula inåt. dom satt jätte bra på foten och riktigt bekväma att gå i. så nu blir det att komma igång med träningen och speciellt med att börja springa. har hittat ett riktigt bra intervall schema som är på
10 veckor. tänkte börja med det nästa vecka.


16:42

- så läckert

sitter nu på spårvagnen på väg hem från min jobbar kompis som har gjort mina naglar. jag vart så nöjd och det här är defenitivt något jag kommer fortsätta med. fanns så mycket man kunde välja imellan men jag tog en lite mildare variant den här gången.


11:52

- don't promise


08:44

- nya spring skor

idag ska jag möta mamma kl 12 för att köpa min födelsedags present, ett par spring skor. har varken kunnat varit ute och gått eller sprungit pga att mina skor är så gamla och deras bäst före datum var för länge sen. så idag ska jag få mig ett par nya, då jag kan komma igång med träningen igen. ska även försöka tigga till min något snyggt tränings linne? man blir taggad när man har snygga tränings kläder. blir att kanske shoppa in lite nytt?

så om ni har någon bra hemsida med snygga tränings kläder länka hit så får jag själv gå in och kika.


21:03

- lite smått och gott

jag fick med mig lite nödvändigheter hem idag från linköping. jag köpte 2 skit snygga spets linnen, ett i svart och även ett i vitt. köpte också 2 nagellack, en mascara och strumpbyxor. jag tänkte ta en dag på stan nästa vecka, har konstaterar att jag inte har handlat kläder sen jag flyttade in i lägenheten vilket är 4 månader sen.. så jag får fylla på lite i garderoben nu.


20:08

- 4 dagars ledigt.

nu börjar min ledighet på 4 dagar, jobbar igen på måndag sen är jag ledig resten av veckan till måndagen där på. imorgon ska jag och hjärtat åka till linköping för shopping och annat roligt. på fredag ska jag fixa mina naglar så dom blir lite snygga till midsommar. hade faktiskt tänka börja ta hand om mina naglar lite mer, det är så snyggt med långa naglar! så ska förlänga dom på fredag sen blir det att gå regelbundet och fixa dom. på söndag är det kalas för mig hemma i skärblacka, ska bli tårta, hallongrottor, vanilj/kanel bullar och kärleks mums. ibland är min mamma allt för underbar som ställer upp och fixar och donar som hon gör. kanske blir att åka ut en sväng på lördagen och hjälpa henne med bakeriet. självklart kommer släkten på söndag, ska bli roligt att träffa dom det är ett tag sen nu. så vad ska jag säga, jag har saker att göra under min ledighet, men det njuter jag av.


09:47

- like, will, make, remind


08:13

- bra födelsedag

igår hade jag en bra födelsedag, till en början var den lite halv rörig men det redde ut sig. jag och hjärtat skulle ut och äta på texas longhorn igår kväll men skippade det. vi båda var trött jag efter jobb och han efter att ha skruvat halvt ihop bilen så vi åkte till maxi och handla lövbit, pomme, bea sås och sallad. men det vart lika gott och lika mysigt det. hyrde även i film "stig helmer story" jag somnade in i halva filmen för att jag var så trött men sammanfattningen av dagen var helt enkelt bra.


19:22

- från 0 till 2 på bara ett par dagar

från att ha 0 par till att helt plötsligt ha 2 par, tack så mycket för dom vita conversen älskling!

nu har samlingen av converse precis börjat, spanat in två låga som blir att köpa inom en mycket snar framtid.


06:07

- 20 år!!

dagen man fyller 20 och jag är mega trött, jag sov lite krassligt inatt. det är iallafall jobb som gäller 06:45-16:15 sen får vi se vad dagen har att erbjuda. jag ska iallafall få träffa min pojkvän senare. och som jag skrev igår det var ingen känsla i knopp och kropp för att man inte längre är tonåring. jag hoppas iallafall på en bra dag idag för det behöver jag just nu!


19:59

- slängt mig i soffan

precis kommit hem ifrån jobbet, jobbade extra den sista timman idag. vi var kort om folk och eftersom jag jobbar så pass lite dom här 2 veckorna framåt kunde jag ta den här timmen extra. den här veckan jobbar jag bara tisdag onsdags och sen är jag ledig fram tills måndag då jobbar jag ett pass sen har jag ledigt resten av veckan. både bra och dåligt jag vet själv hur rastlös jag blir efter bara andra dagen men jag får försöka komma på något för att hålla rastlösheten borta.

såhär roligt har vi på jobbet, min är till vänster och annas till höger. hejja mig.


08:26

- sista dagen

idag är det sista dagen som tonåring, imorgon är jag vuxen. känns lite sorgligt för jag har haft ett jävligt bra och vissa stunder lite för vilt tonårs liv. men det är inget jag klagar på jag har lärt mig av vart enda litet steg jag har tagit. visst att jag skulle vilja leva om vissa bitar och göra det bättre men i helhet kan man inte vara mer nöjd än såhär över mitt tonårs liv som nu passerar förbi. är ganska glad över att jag lugnade ner mig när jag blev tillsammans med micke, vem vet vart det hade slutat annars? för wild and crazy vara bara mitt förnamn där ett tag..

jag ska väl heller inte säga att jag kommer känna någon direkt skillnad på om jag är tonåring eller inte. det är inte samma sak som när man fyllde tonåring den dagen kändes det både i knopp och kropp.

men på tal om att jag nu heller inte förstår varför jag skriver om att mitt tonårs liv är slut? som att det vore någon big deal. men jag kan iallafall säga att mina känslor inför min födelsedag är bättre än vad dom var igår. fast min pojkvän förstörde det halvt som halvt genom att jag råkade se på hans telefon vad jag skulle få i present.. men jag kommer iallafall bli en mycket nöjd flickvän. vem vet han kanske är så pass snäll att han gottgör det på något sätt? oavsett vad kommer det bli en bra födelsedag imorgon.


07:10

- upp och hoppa

upp och göra iordning sig för 09:00-18:00 är det jobb som gäller. står mellan valet och kvalet att cykla eller inte.. jag vill inte cykla sen när jag ska cykla hem blir det likadant väder som igår när jag slutade. samtidigt vill jag inte sitta på den tråkiga bussen och må illa. får tänka lite mer på det så får vi se vilket jag väljer. men nu blir det att äta lite frukost och fixa i ordning.


20:01

- blandad dag med blandade känslor

började morgon men lite jobb 10-16 och som vanligt gick dagen i ett. tråkigt bara att jag har fått blivit frustrerad alldeles för många gånger idag. blir lite less och trött på saker och ting men det är bara att bita i det sura äpplet och hålla käften.

nu tänkte jag vilket fall som helst ta en liten promenad. jag behöver rensa mina tankar för ett tag. ibland undrar jag vart jag är på väg.


08:55

- 2 dagar

nu är det bara 2 dagar kvar till min födeldedag och jag känner ingenting, eller en gnutta besvikelse är det ända som känns just nu. jag som alltid brukar vara som ett barn på julafton när det gäller födelsedagar. får hoppas att min känsla ändras och att det trots allt mina fördomar och tankar att det blir en riktigt bra födelsedag.


08:00

- 10 timmars sömn

så himla skönt, jag har sovit 10 timmar i sträck utan att vakna en endaste gång. nu kan jag inte säga mer än att jag är utvilad. men nu ska jag upp och göra lite frukost för nu är jag hungrig som en gnu. sen är det jobb som gäller 10-16 kort och skön dag.


08:01

- är det måndag?

det känns som att det är måndag nu när man varit ledig några dagar och sen börjar jobba igen. jag blir helt veckovild när man är ledig lite då och då. nästa helg är jag ledig och det ska jag njuta av för jag har inte varit ledig en ända helg på 7 veckor! men vad säger man? cash is king.

såg även i sängen förut att det hade blivit kvar märken av min tatuering, haha. det såg lite roligt ut. vart först livrädd och sprang till spegeln för att se om den satt kvar, men det gjorde den..


07;17

- trött som en gnu

idag är det dags för jobb, trött och jävlig men vad gör det? kort dag idag vilket fall som. har sovjt lite lustigt inatt men ändå bra. kunde sova på min vänstra sida utan att vilja hugga av mig själv benet. ligger fortfarande kvar i sängen och drar mig lite, den är så varm och gosig. men snart måste jag göra i ordning mig.. det är bus väder ute så ska ta bussen slipper jag bli blöt och sjuker igen om jag cyklar.


22:00

- ställde mig och laga mat

eftersom jag hade tänkt både bli mer ekonomisk och mer sund i mitt ätande så ställde jag mig precis och gjorde i ordning mat tills imorgon. gjorde en matlåda till jobbet och även en matlåda som jag ska äta när jag kommer hem. vart dock ingen gorme middag utan fick bli det som gick snabbt och det jag hade hemma. så jag slängde ihop fullkorns makaroner med falukorv, gjorde även en liten sallad till det. lätt som en plätt.


20:47

- så förbaskat nöjd

jag har fortfarande inte smällt det, känns overkligt trots att det var mer än 8 timmar sen jag gjorde den. förstår inte att jag har varit med om en fruktansvärd smärta men ändå va så stolt över att jag klarade det. jag är så nöjd att jag inte kan sluta kolla på den, den är så jävla snygg.

dagen idag har gått i ett hade sjukt ont i tatueringen 2 timmar efter han hade tatuerat så då vart det svull och soffhäng hemma hos slemm. efter några timmar tog vi oss i kragen och tog oss till stallet där emma skulle hoppa leah bus. när vi var klara åkte vi hem sen kom pojkvännen och hämta mig för att åka köpa skor, det fick bli ett par mörkblåa converse. är dock lite osäker på färgen fortfarande men eftersom jag min klantskalle till pojkvän redan har råkat avslöja att han ska köpa vita converse till mig i present köpte jag mig ett par blåa. jag vill egentligen rå shoppa idag eftersom den efterlängtade skatteåterbäringen kom men ingen ville följa med mig på stan..


11:26

- klappat och klart

nu sitter den där den sitter och jag är så sjukt nöjd!!


08:11

- godmorgon

varit vaken sen ungefär 6 imorse men har legat och dragit mig i sängen. känner mig inte alls så nervös som jag gjorde igår. men jag antar att det kommer när jag är på väg till studion. har iallafall gjort iordning en stadig frukost som består av ägg och skivad apelsin.


22:32

- stor dag imorgon

kanske dags att sova så jag är utvilad tills imorgon. behöver nog all kraft jag kan få med tanke på smärtan jag kommer utsätta mig själv för. tatueringen är det ända som snurrar i huvudet på mig för tillfället kan inte koncentrera mig på något annat än den. nej slut skrivet känner att jag inte kommer få ut mycket mer av mitt skrivande än såhär.

önska mig lycka till imorgon..


17:58

- 5 tips


14:32

- bokat och klart

var och boka tatuerings tid idag och fick en tid snabbare än blixten. imorgon kl 10:00 gäller det, är redan sjukt nervös. tur att slemm följer med mig imorgon som lite stöd.


11:59

- I can be youra


09:54

- blev ingen rally

igår kväll åkte jag och pojkvännen och fiska, behövde komma ut och få lite luft. jag fick iallafall en fisk på första kastet, mycket glad tjej!! det ända micke fick var en halv stor stock som han förlorade sitt bästa drag. även fast jag skrek och tjöt när det nappa och när fisken kom upp på land tycker jag att det är kul, bara lite rädd för dom där slime sakerna. dom är ju inte det trevligaste djuret om man säger så..


23:08

- saker och ting är genomskinligt


09:18

- stor städning

innan folk racet ikväll ska det stor städas i varenda litet hörn. skulle egentligen tvättat rent lite saker också men tvättstugan var full så jag får ställa mig och rysta säng kläderna istället. jag som älskar känslan av ny tvättat och likadant min pojkvän. jag får försöka att få till den känslan iallafall. ska vilket fall som helst dammsuga, damma och vädra ur lägenheten. den kommer bli som ny när jag är klar.


08:26

- godmorgon världen

jag kan glatt berätta att jag mår bättre, mina dunder kurer med c-vitamin och honungs te har gjort susen. så det kan jag rekomendera, att verkligen frossa i sig apelsiner, det är både gott och gör nytta.

men det bästa av allt är att idag ska jag träffa mitt hjärta och vi ska på folkrace i eftermiddag, det ska bli roligt. jag hoppas bara på att det ska bli lite varmare och att vädret ska bli lite bättre. skulle även åka och boka tatuerings tid idag men men det går ju tyvärr inte eftersom det är röd dag.. får åka dit direkt imorgon när dom öppnar, vill ha en tid så fort som möjligt. det kommer bli så sjukt snyggt är så taggad!! vad det blir kommer ni få reda på när den sitter på min kropp, kan iallafall berätta att det inte är vad ni tror. det här är något helt annat.


20:15

- om jag någon gång

när jag flyttar till hus, om jag flyttar till hus ska min hund messi med mig och han ska utan tvekan få en kompis.


18:47

- ibland måste man få drömma


10:57

- kyckling sallad

kyckling, morötter, sallad, gurka och caesar sallad dressing. nomnom


09:31

- 7 dagar

idag är det bara 7 dagar kvar till min födelsedag, tills jag blir hela 20 år. för tillfället är jag inte alls taggad men jag hoppas det kommer när jag friskus.


08:11

- sova sova sova

jag hade hoppats på att vara frisk idag med tydligen inte.. så idag ska jag inte röra mig en meter jag ska sova, dricka vatten, sova, äta apelsin, sova och dricka honungs te. jag ska banne mig bli frisk!!

någon annan som har någon dunder kur på hur man blir frisk? kom gärna med förslag är öppen för allt!

det är iallafall tur att jag inte börjat jobba förens lördag igen då kan jag verkligen bli frisk. då behöver jag inte vara hemma mer för nu har jag varit sjuk och behöver inte vara det på minst 2 år.. det har jag bestämt, envis som jag är.


21:40

- knäcke och te

orken till att göra kyckling sallad ligger kvar graven. har istället smällt i mig sex knäcke med te till. jag råkade dock somna medans jag väntade på att det skulle svalna och vaknade ca 40 min senare och då var det kallt.. har även tryckt i mig lite glass för att försöka förhindra halsont men glassen var inte alls god så vart inte många tuggor. nu är det dags att sova kroppen skriker mer eller mindre av smärta, förbannade feber.


19:24

- relationship


18:13

- hej feber

sitter på busshålls platsen efter en rent ut sagt hemsk dag på jobbet. feber är inget jag rekommenderar till att jobba med. får väl tacka min syster för förkylning och feber hon har smittat mig med. men nu blir det att kurera sig ordentligt. blir att sjukanmäla mig imorgon för att slippa smitta ner mina arbetskamrater. så idag och imorgon blir det att vila, vila, vila för tills på onsdag ska jag vara frisk, punkt slut. ledig från onsdag tills fredag och dom dagarna ska jag ta igen all missad tid med mitt hjärta. har bunkrat upp med apelsiner och honung som jag ska göra te på.

på tal om blåbär ser jag även vädret och kan säga att jag redan nu börjar få lite panik. hoppas jag hinner slockna i koma innan det börjar blixtra och dundra.. men det är väl ingen risk för när jag kommer hem ska det lagas kyckling sallad.


19:50

- vuxen poäng

nu har jag skaffat mig ett ica kort, jag och hjärtat har även varit och handlat lite mat till veckan. imorgon blir det kyckling sallad med felix cesar dressing och andra godheter. har även köpt hem lite annat så nu hoppas jag bara på att matlagnings motivationen ska krypa fram.


08:23

- stadig frukost

till frukost fick det bli karlssons fyrkant med leverpastej och saltgurka på. sen blev det även en kopp varm oboy för att tina upp min frusna kroppen, efter en natt där fönstret varit öppet och jag har haft världens tunnaste täcke.

nu ska jag slänga på mig lite kläder sen blir det en pw med littel m.


07:42

- holding her hand


19:31

- på väg hem till familjen

efter lite velande på om jag skulle ta pendeln hem till skärblacka eller inte sitter jag nu på spårvagnen på väg ner till resecentrum. kände att det inte var något som höll mig kvar i lägenheten ikväll. mitt hjärta jobbar sent och ska upp vid gryningen imorgon bitti igen för att jobba ett 12 timmars pass så han behöver all sömn han kan få ikväll/inatt.
fast jag egentligen mer än gärna skulle vilja tillbringa min kväll med honom.

men lite tid med familjen är inte heller helt fel så ska inte klaga. hade ju kunnat varit värre, tillexempel att behöva sitta helt ensam hemma.


16:57

- matlagning

är hemma ifrån jobbet och precis gjort i ordning maten och skickat in det i ugnen. det fick bli ugnspannkaka med bacon i, en början på min matlagnings karriär. imorgon ska jag och hjärtat åka och handla till veckans måltider, blir mycket sallad, kyckling och andra godheter. hittat många intressant recept som jag ska testa i veckan.


08:08

- jobbdags

nu börjar det bli dags för jobb, pappa hämtar mig så slipper jag cykla eller ta bussen idag. huvudet har snurrat lite väl mycket på morgonen så jag har legat i sängen lite extra. ska snart upp och stoppa i mig något att äta och fixa i ordning mig lite. som vanligt så är dagen kort när man jobbar helg och tiden bara flyger iväg.


22:34

- laddar om

väntar på att få se vem finalisten blir i lets dance och jag hoppas verkligen på molly. men efter det blir det att krypa ner i sängen imorgon är det jobb som gäller.


20:46

- lets dance

sitter bärgad i soffan framför lets dance och får själv sug till att börja dansa. det ser så otroligt roligt, nästan så jag sitter och skuttar lite från höger till vänster i soffan medans dom dansar. jag menar det är ju bevisat nu när man tittar på lets dance att det man inte kan innan lär man sig under tiden. det räcker bara med att titta på molly och hennes förändring och man blir helt till sig.



20:24

- lyckligt lottad

jag är glad att jag har dig vid min sida, jag älskar dig.


19:49

- allting löser sig

antar att ni vill höra något om läkarbesöket? det gick väl bra, med tanke på hur dom sa att det kunde sluta så gick det bra. jag har vitamin brist och lågt blodtryck, ingen big deal egentligen. men det förklarar iallafall mina symptom. att dom visade sig så kraftiga var pga att det var lite på slut tampen och nästan nära på diabetes. anledningen till att jag fått vitamin brist och hade en liten risk för diabetes var pga min kost. jag har ätit så onyttigt sen jag flyttade hemifrån att det inte är sant. jag ska berätta för er att det läskiga är att jag har inte märkt av det själv för ens nu i efter hand och det är nu jag undrar vad jag har utsatt min kropp för, jag är bara 20 år. kunde inte låta bli att gråta en skvätt på läkarbesöket och med min mamma i telefonen på vägen hem igen. det har har ju även förklarat mycket varför jag har varit så omotiverad till saker och ting.


men nu ska vi komma till det bra och det är att nu när jag vet vad det är och varför jag mått som jag har gjort kan jag äntligen göra något åt det. nu blir det att börja göra mat lista varje söndag så jag kan åka och handla de ingredienser jag behöver till veckans mat. ska laga så det både blir middag och mat låda med mycket grönt i för det är vad jag behöver just nu och resten av min framtid. har laddat ner ica appen för att få massa recept och inspiration. ska faktiskt vara duktig och teckna ett ica kort många tycker nog att det är onödigt men inte jag, jag tror att jag kommer vinna på det i längden.

nu vet ni hur det ligger till och att saker och ting kommer lösa sig. det fick mig att öppna ögon och det gav mig en spark i röven, precis vad jag behöver. jag är varken döende eller har någon livshotande sjukdom det ända jag har är lågt blodtryck och vitamin brist.


14:03

- akut läkartid

nu har dom ringt tillbaka och jag har en tid vid 14:45.. hoppas dom hittar vad det nu än kan vara. min syster hinner inte komma in så får gå själv dit, inte så kul när man är livrädd för sprutor. men jag är 20 år? någon gång måste man lära sig.


12:44

- vart inte långvarigt

vart inte många minuter på jobbet innan jag vart "hem skickad". känns helt ärligt förjävligt och känner mig nästan en gnutta värdelös som inte klarar av att jobba idag. jag väntar iallafall på svar från vårdcentralen så jag kan få en tid idag.

är en aning besviken på en viss person också, han borde väl ändå veta bättre och förstå att jag vill jobba. jävla idiot säger jag just nu, men han kanske vill att jag gör mer fel än rätt i kassan och får skit för de istället? jag vet att jag var jävligt dum som inte gick igår men min dag bestod av soffhäng för jag inte mådde så bra. sen som vanligt så tror jag att det löser sig med tiden och att jag mår bättre dagen efter fast det har visat sig vara tvärtom.

skit samma har iallafall en underbar syster som kommer in till stan och följer med mig till vårdcentralen. jag hoppas att jag kan få henne att stanna över natten, ha en syster kväll framför let's dance som det är final på ikväll.


09:46

- kan man vara mer omotiverad?


08:00

- regn regn regn

ligger i sängen och hör hur det smattrar utanför av regnet. jag börjar bli frustrerad när det gäller sommaren, vart är den? jag vill kunna vara brun, åka bada, grilla, gå i tunna kläder.. när det är sommar vill jag ha sommar punkt slut.

tittade på vädret nu och det ska tydligen regna ända fram tills onsdag då ska tittade det fram en liten sol. för tillfället är jag glad över att jag jobbar fram tills tisdag, behöver inte ha ångest för att jag inte kan vara i det fina vädret.




RSS 2.0